To je to što me zanima!

"Ukrao je srca Hrvata": Ivica Kostelić skijaš tjedna

Nakon što je bio drugi u veleslalomu i pobijedio u slalomu, hrvatski skijaš dobio je najviše glasova u izboru na internetskim stranicama FIS-a
Vidi originalni članak

Pet godina trajalo je čekanje. Između dvije slalomske pobjede Ivice Kostelića zapravo je prošlo i nekoliko dana više od pet godina. Madonna di Campiglio datira od 15. prosinca 2003., Alta Badia dogodila se 22. prosinca 2008. A baš je ta Alta Badia sretno mjesto za brata jedne od najvećih skijašica u povijesti. U nedjelju se popeo na veleslalomsko postolje, prvi put u karijeri, i to na drugu stepenicu, a u ponedjeljak je stao na najviše postolje. Kao nagrada stiglo je 180 bodova, ogroman pomak u poretku Svjetskog kupa, ali i - nagrada za skijaša tjedna.
"Kostelić je još jednom ukrao srca Hrvata u cijelome svijetu. No ovoga put taj Kostelić nije Janica, već njezin stariji brat Ivica. Ovaj je 29-godišnjak u Alta Badiji bio sjajan, prekrasni Dolomiti osigurali su sjajnu kulisu i poticaj Kosteliću da zablista i u veleslalomu i u slalomu", piše na službenim internetskim stranicama Svjetskog kupa.
"Drugo mjesto na veleslalomu iza Švicarca Daniela Albrechta bilo je samo uvod u sjajnu slalomsku pobjedu koja je ostvarena protiv ponekad se čini nepobjedivog Francuza Jean-Baptiste Grangea i austrijskog zlatnog dečka Bennija Raicha. Sada je Kostelić samo 35 bodova iza Grangea u slalomu, njegovoj omiljenoj disciplini", dodatak je obrazloženju odluke da Ivica Kostelić bude najbolji skijaš tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • CHELSEA_4ever 25.12.2008.

    vidi se da mu je Janica sestra xD svaka ti cast majsore,samo tak nastavi pa bu velki kristalni globus tvoj

  • user_32176 25.12.2008.

    afawf

Komentiraj...
Vidi sve komentare