To je to što me zanima!

'Ulazim u ring, kad vidim Grk je skoro umro! Ne može do zraka'

Ulazim unutra, vidim čovjeka, ne može doć do zraka, skoro je umro. Hvala Bogu nije mu ništa! Ali sretan sam, Filip je odlično odradio, stvarno ima bombu u rukama, rekao je Yousef Hasan
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Filip Hrgović briljantno je nokautirao grčkog protivnika Alexandra Kartoziju već u drugoj rundi, a zadovoljan je i Hrgovićev trener Yousef Hasan:

KAKAV NOKAUT Strašan nokaut Hrgovića: Grk pao u drugoj rundi, budili su ga

- Prva runda zagrijavanje, druga runda grdi nokaut. Ulazim unutra, vidim čovjeka, ne može doć do zraka, skoro je umro. Hvala Bogu nije mu ništa! Ali sretan sam, Filip je odlično odradio, stvarno ima bombu u rukama, ta desna ruka stvarno je jaka u zadnje vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hasan je ovakav rasplet borbe i očekivao:

- Stavio sam na papir između mene i Filipa koju rundu očekujem i rekao sam druga runda, veselim se zbog ovoga. Vraćamo se doma sretni, 11. pobjeda je tu, idemo dalje. Sigurno smo iskusniji sad, znamo da smo u formi i nismo bezveze radili.

FILIP HRGOVIĆ: 'Nešto nije u redu sa mnom, počinje mi biti žao protivnika'

Već sljedeći mjesec slijedi borba s Amerikancem Rydellom Bookerom.

- Nećemo se puno veseliti, poznavajući mene i Filipa, to će biti kratko. Možda odemo sad u McDonalds na neki sendvič, dođemo kući, odmorimo par dana i onda idemo u pripremu. Već smo se i spremali za njega, ima malo vremena, ali ako će Filip boksati ovako, i Bookera čeka nešto grdo!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • schmeling 27.09.2020.

    Hasane ne laži, imamo mi doma TV i nismo vidjeli da si ušao u ring. A kad si progovorio, majko mila koji tupan.

  • pišemistinu 27.09.2020.

    Ja bi potpisao da se borim sa ovakvim kao što je ovaj grk.....Hrga kad pobijediš one za kojima ti čezneš da se boriš onda mogu reći da si pravi boksač..ovo do sada za neku lovu i ja bi boksao....makar pobrao batine ali nisi imal još neke žestoke borce.

  • Jurajzds 27.09.2020.

    Baš se pitam biste li tako napisali naslov i da je srbin bio umiesto Grka ?? " Ulazim u ring, kad vidim srbin je skoro umro ! ..."

Komentiraj...
Vidi sve komentare