To je to što me zanima!

'Ultra' Rivera putem videa priznao ubojstvo navijača

Navijač River Platea Ariel Alberto Luna priznao je ubojstvo navijača iz suprotstavljene frakcije tako što je videozapis svjedočanstva poslao novinama
Vidi originalni članak

"Ja sam to učinio", u šokantnom videozapisu poslanom argentinskom listu Ole, Ariel Alberto Luna zvan "El Colo" priznao je ubojstvo navijača koji je bio pripadnik druge frakcija navijača River Platea. Sve se zbilo prošle godine, a Luna je u potpunosti preuzeo odgovornost za teško ubojstvo. Na taj je način pokušao skinuti sumnju s drugih osumnjičenika, koji riskiraju 25 godina zatvora zbog čina koji se dogodio za vrijeme velikih nereda pred stadionom Monumental.
- Nitko nije naoružao nikoga, niti mi je netko sugerirao da nekoga ubijem - otkrio je Luna putem videozapisa koji traje oko četiri minute.
- Bio sam na cesti i vidio dvojicu kako dolaze prema meni. Jedan od njih bio je Gonzalo Acro (ubijeni navijač, nap. a.) Počeli smo se svđati, on me napao i došlo je do sukoba. Oružje sam izvadio radi samoobrane, ciljao sam nisko i u tom trenutku druga osoba pokušala mi je uzeti oružje iz ruke te se dogodilo to što se dogodilo - nastavio je Luna.
- Nitko mi nije naredio, niti mi je netko platio za ubojstvo - ponovio je Luna, koji je stao u obranu prijatelja koji se nalaze u pritvoru.
- Alan, William i Pluto, koji su u zatvoru, nemaju ništa s ovom pričom. Nisu čak ni znali da sam bio tamo. To je bio incident i ništa više - zaključio je Luna svoje "videosvjedočanstvo". Ostaje vidjeti hoće li argentinsko tužilaštvo uzeti u obzir njegovo svjedočenje u procesu protiv njegovih prijatelja. Kao što ostaje vidjeti kad će "El Colo" biti pritvoren zbog ubojstva, kako sam tvrdi, iz nehaja.

Videosvjedočanstvo pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare