To je to što me zanima!

'Umor? To bi bio jeftin alibi, bili su bolji, nemam s tim problem'

Nismo se mogli nametnuti. Ili su oni bili preraspoloženi ili smo mi bili loši u tome. Sve osim poraza ovdje bilo bi nezasluženo, rekao je trener Osijeka nakon velikog poraza 4-1 u Gorici
Vidi originalni članak

Gorica je na domaćem terenu razbila prvoplasirani Osijek s čak 4-1!

PRVI NENIN PORAZ Gorica je razbila Bjeličin Osijek!

Trener Osijeka Nenad Bjelica priznaje, nisu njegovi igrači bili na razini:

POGLEDAJTE VIDEO: Osječani slave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije svega čestitke Gorici na zasluženoj pobjedi i na jako dobroj igri, nije bio naš dan, i prvo poluvrijeme je moglo biti uvjerljivije. Dosta smo se teško snalazili na ovom terenu, oni kao da su bili brži, bolje čitali igru, i poslije toga njihov gol pa odlazak na poluvrijeme. Nakon toga se vraćamo na energiji Jugovića i Lončara, zabijemo gol, imamo još koju situaciju za zabiti gol i onda primimo ovakav gol. Ali takve golove primaš kad nisi sto posto u utakmici, a mi u prvom dijelu nismo bili.

Bjelica smatra kako bi navesti umor kao uzrok poraza bio jeftin alibi:

- Nogomet je to. Dobiti prvu loptu, drugu loptu na ovakvom terenu, puno znači. Nismo se mogli nametnuti. Ili su oni bili preraspoloženi ili smo mi bili loši u tome. Sve osim poraza ovdje bilo bi nezasluženo. Najlakši alibi bio bi umor, svi su umorni. To je jeftini alibi. Jednostavno, protivnik je bio bolji i kad je protivnik bio bolji, ja s time nemam nikakav problem, ali mi možemo bolje i moramo.

Osijek sljedeće kolo igra sa Šibenikom:

- Važna utakmica kao i svaka druga. Nadamo se pobjedi, ovi igrači zaslužuju takav završetak polusezone - rekao je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • igipop75 13.12.2020.

    Već su trebali izgubiti od Rijeke!

  • dsmilja1 13.12.2020.

    Di je Starčević?

  • 13.12.2020.

    ha ha Osijek prvak sa bjelicom ha ha mozda 3001ve i ako Dinamo ne kiksa veceras i uzme 3 boda ili samo jedan to znaci da je Dinamo sa dvije utakmice manje prvi ili da cak bjezi Bjelici 8 bodova

Komentiraj...
Vidi sve komentare