To je to što me zanima!

Umro navijač Blackburna ozlijeđen na utakmici...

Navijač Blackburna udaren je tupim predmetom po glavi na subotnjoj utakmici protiv Stocke Cityja koji je uzrokovao srčani zastoj. Umro je u bolnici
Vidi originalni članak

Navijač Blackburn Roversa ozlijeđen tijekom utakmice 25. kola engleskog nogometnog prvenstva između Stoke Cityja i Blackburna na Britannia stadionu, smrtno je stradao u jutarnjim satima nedjelje. Riječ je o 30-godišnjem muškarcu koji se onesvijestio tijekom poluvremena na južnoj tribini stadiona gdje je bilo smješteno oko 1300 navijača Blackburna. Nesretniku je odmah potom ukazana liječnička pomoć, te je prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Sjevernom Staffordshireu, ali nije mu bilo spasa. Policija istražuje okolnosti u kojima je navijač stradao, a BBC navodi da je udaren tupim predmetom po glavi, koji je kasnije uvjetovao srčani zastoj. Navodno je uhićena jedna osoba iz Prestona. Sama utakmica završila je uvjerljivom 3-0 pobjedom domaćeg Stokea.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sila nebeska 07.02.2010.

    Stoke City , znam za njihove navijace i po dobrom i po losem glasu ,ali da sad u 2009-2010 godini drze naslovnice stvarno nisam ni sanjo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare