To je to što me zanima!

United na čelu Premiershipa, Spursi pobjedom na 3. mjesto

U 16. kolu Premiershipa United je lako svladao QPR, Liverpool je upisao novu pobjedu u gostima kod Aston Ville, a Spursi su s minimalnih 1-0 dobili Sunderland
Vidi originalni članak

Minimalnom domaćom pobjedom nad Sunderlandom od 1-0 u 16. kolu Premiershipa nogometaši Tottenhama vratili su se na poziciju iza dvojca iz Manchestera.

Luka Modrić je odigrao cijeli susret u pobjedi Tottenhama nad Sunderlandom 1-0. Jedini gol na utakmici postigao je ruski napadač Roman Pavljučenko na asistenciju Nizozemca Rafaela Van der Vaarta u 61. minuti. Bio je ovo tek treći ovosezonski nastup Pavljučenka u Premiershipu i prvi pogodak, a u igru je ušao u 27. minuti umjesto ozlijeđenog Aarona Lennona.

U redovima momčadi s White Hart Lanea Niko Kranjčar je cijeli susret odgledao s klupe za pričuve, dok Vedran Ćorluka nije bio ni u kadru.

Sastav Harryja Redknappa preskočio je Chelsea i vratio se na treće mjesto na ljestvici, s četiri boda manje od Cityja odnosno pet manje od Uniteda s tim da od vodeće momčadi imaju utakmicu manje.

Redsi bodove skupljaju na gostovanjima

Liverpool je u razmaku od samo četiri minute postigao dva gola na Villa Parku i tako osigurao petu gostujuću pobjedu ove sezone u Premiershipu. Igrači Kennyja Dalglisha osvojili su više bodova na gostujućim terenima nego na Anfieldu. S tri boda iz Birminghama imaju 15 gostujućih i 14 domaćih bodova što ih stavlja na diobu 5. mjesta na ljestvici s istim brojem bodova kao i Arsenal.

Junak “redsa” protiv Aston Ville bio je Velšanin Craig Bellamy koji je prvo zabio za 1-0, a potom iz kornera dobro naciljao glavu Slovaka Martina Škrtela koji je povisio na, ispostavilo se konačnih, 2-0.

United ekspresno poveo s Roonyjem

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su u nedjelju Queens Park Rangers u gostima 2-0. Barem privremeno je United tako opet došao na vrh ljestvice

Manchester United je poveo već u 2.minuti golom Waynea Roonyja.Rooneyjev je to dvanaesti prvenstveni pogodak što ga trenutačno čini drugim najboljim strijelcem Premiershipa.

Nakon toga je United odigrao laganu utakmicu u kojoj je čuvao prednost i prepustio suparniku vođenje igre, a pitanje pobjednika su riješili u 56. minuti kada je polukontru završio Michael Carrick zabivši za 2-0.


Premiership, 16. kolo:

Tottenham – Sunderland 1-0 (Pavljučenko 61)

Aston Villa – Liverpool 0-2 (Bellamy 11, Škrtel 15)

Queens Park Rangers - Manchester United 0-2 (Rooney 2, Carrick 56)

Redoslijed: 1.Manchester United 39, 2. Manchester City 38 (-1), 3. Tottenham 34 (-1), 4. Chelsea 32, 5. Arsenal 29 (-1), 6. Liverpool 29..., 16. Sunderland 14...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Ilirac 19.12.2011.

    Pun mi je kufer više ovog Tottenhama,,,otkad tamo igraju ova trojica naših igraca nema dana da ne citamo o tom klubu u medijima a ne prođe tjedan da ih ne gledamo bar 2-3 puta na tv,,,glupost godine je neki dan na HTV Shamrock-Tottenham(druga postava),,,ma gonite se vi i Crotenham,,,da bog da otisli iz tog kluba i Modric i Čorluka i Kranjčar.

  • You ll never walk alone 18.12.2011.

    Nadam se samo da ce Liverpool ovako nastaviti igrati protiv malih klubova iako Aston Villu nebi stavio u tu skupinu malih kluba....Odlicna igra se pokazuje iz tekme u tekmu ja se samo nadam Ligi Prvaka YNWA...

  • red_devils 18.12.2011.

    nemojte više trpat u istu vijest manchester i looserpool jer to je ogromna razlika a i navijaci looserpoola nemogu podnjet dominaciju man.utd pa lupaju minuse i pišu nuksne komentare

Komentiraj...
Vidi sve komentare