Obavijesti

Sport

Komentari 25

United na čelu Premiershipa, Spursi pobjedom na 3. mjesto

United na čelu Premiershipa, Spursi pobjedom na 3. mjesto
8

U 16. kolu Premiershipa United je lako svladao QPR, Liverpool je upisao novu pobjedu u gostima kod Aston Ville, a Spursi su s minimalnih 1-0 dobili Sunderland

VIDEO

Minimalnom domaćom pobjedom nad Sunderlandom od 1-0 u 16. kolu Premiershipa nogometaši Tottenhama vratili su se na poziciju iza dvojca iz Manchestera.

Luka Modrić je odigrao cijeli susret u pobjedi Tottenhama nad Sunderlandom 1-0. Jedini gol na utakmici postigao je ruski napadač Roman Pavljučenko na asistenciju Nizozemca Rafaela Van der Vaarta u 61. minuti. Bio je ovo tek treći ovosezonski nastup Pavljučenka u Premiershipu i prvi pogodak, a u igru je ušao u 27. minuti umjesto ozlijeđenog Aarona Lennona.

U redovima momčadi s White Hart Lanea Niko Kranjčar je cijeli susret odgledao s klupe za pričuve, dok Vedran Ćorluka nije bio ni u kadru.

Sastav Harryja Redknappa preskočio je Chelsea i vratio se na treće mjesto na ljestvici, s četiri boda manje od Cityja odnosno pet manje od Uniteda s tim da od vodeće momčadi imaju utakmicu manje.

Redsi bodove skupljaju na gostovanjima

Liverpool je u razmaku od samo četiri minute postigao dva gola na Villa Parku i tako osigurao petu gostujuću pobjedu ove sezone u Premiershipu. Igrači Kennyja Dalglisha osvojili su više bodova na gostujućim terenima nego na Anfieldu. S tri boda iz Birminghama imaju 15 gostujućih i 14 domaćih bodova što ih stavlja na diobu 5. mjesta na ljestvici s istim brojem bodova kao i Arsenal.

Junak “redsa” protiv Aston Ville bio je Velšanin Craig Bellamy koji je prvo zabio za 1-0, a potom iz kornera dobro naciljao glavu Slovaka Martina Škrtela koji je povisio na, ispostavilo se konačnih, 2-0.

United ekspresno poveo s Roonyjem

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su u nedjelju Queens Park Rangers u gostima 2-0. Barem privremeno je United tako opet došao na vrh ljestvice

Manchester United je poveo već u 2.minuti golom Waynea Roonyja.Rooneyjev je to dvanaesti prvenstveni pogodak što ga trenutačno čini drugim najboljim strijelcem Premiershipa.

Nakon toga je United odigrao laganu utakmicu u kojoj je čuvao prednost i prepustio suparniku vođenje igre, a pitanje pobjednika su riješili u 56. minuti kada je polukontru završio Michael Carrick zabivši za 2-0.


Premiership, 16. kolo:

Tottenham – Sunderland 1-0 (Pavljučenko 61)

Aston Villa – Liverpool 0-2 (Bellamy 11, Škrtel 15)

Queens Park Rangers - Manchester United 0-2 (Rooney 2, Carrick 56)

Redoslijed: 1.Manchester United 39, 2. Manchester City 38 (-1), 3. Tottenham 34 (-1), 4. Chelsea 32, 5. Arsenal 29 (-1), 6. Liverpool 29..., 16. Sunderland 14...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...