To je to što me zanima!

United nastavio niz, Januzaj je srušio Aston Villu u gostima...

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su Aston Villu u gostima golom Januzaja u drugom kolu Premiershipa. United je od Ville zadnji put izgubio prije šest godina
Vidi originalni članak

Aston Villa i Manchester United otvorili su drugo kolo engleskog PremiershipaUnited je u prvom kolu pobijedio Tottenham, a Aston Villa Bournemouth. "Crveni vragovi" pobijedili su 1-0 golom Adnana Januzaja.

Unitedu leži Aston Villa. U zadnjih 10 međusobnih utakmica, Manchester je slavio osam puta uz dva remija. Villa je posljednji put pobijedila United prije šest godina. Bilo je 1-0 na Old Traffordu.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, Juanu Mati se piše asistencija, a gol za vodstvo u 29. minuti zabio je Adnan Januzaj. Pokazalo se, odlučujući gol. 

United je nastavio niz nepobjedivosti u utakmicama protiv Aston Ville te je otvorio sezonu s dvije uzastopne pobjede.

Premiership, 2. kolo:

  • Aston Villa - Manchester United 0-1 (Januzaj 29)
Idi na 24sata

Komentari 70

  • BOMBARDER FAZLINOVIĆ 15.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nexusmarko5 15.08.2015.

    Bitna je obrana i napokon to izgleda kako treba...uf da dođe još jedan stoper kvalitean definitivno najbolja obrana lige...treba Unitedu i napadač lako se Rooneya stavi na drugu poziciju...

  • strmi007 14.08.2015.

    Bravo za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare