To je to što me zanima!

United odustao od Pochettina, nova meta je Gareth Southgate

Kao i uvijek, i dalje se spominje Zinedine Zidane, a Mirror kao opciju vidi i trenera Atletico Madrida, Diega Simeonea, no najrealnija opcija ipak je ostanak Ole Gunnara Solskjaera, koji zasad ostvaruje dobre rezultate
Vidi originalni članak

Manchester United neprestano traži kandidate za stalnu poziciju trenera svoje momčadi, a s obzirom na to da se Mauricio Pochettino čini nedostižnom opcijom, crveni vragovi okrenuli su se Garethu Southgateu, javlja Daily Mail.

Dopredsjednik kluba Ed Woodward nakon duge sapunice s portugalskim trenerom Joseom Mourinhom ipak je arogantnom strategu uručio otpusno pismo, a sljedeći se na klupi našao Ole Gunnar Solskjaer.

I usprkos dobrim rezultatima koji ga stavljaju na razmatranje za stalnu poziciju, Solskjaer se u Manchesteru i dalje smatra - privremenom opcijom.

Prva želja je već dugo vremena Pochettino, no predsjednik Spursa Daniel Levy nema namjeru pustiti ga tako lako, a ni sam Argentinac ne želi iz sjevernog Londona.

No teško će i do Southgatea... Nakon najvećeg uspjeha engleske reprezentacija u ovom stoljeću, Gareth je produžio ugovor s gordim albionom do 2022. godine.

Kao i uvijek, i dalje se spominje Zinedine Zidane, a Mirror kao opciju vidi i trenera Atletico Madrida, Diega Simeonea

Ipak, najrealnija opcija je upravo Solskjaerov ostanak...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lolito 13.01.2019.

    sve je poludio

  • 13.01.2019.

    Ole je odlican

  • Manuutd 13.01.2019.

    Pustite Solskjera da odradi posao do kraja ..Bar mu srce kuca za FIRM-u !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare