To je to što me zanima!

United okrenuo 'Spurse' na Wembleyu za finale FA kupa

Momčad Josea Mourinha poništila je vodstvo 'Spursa' na Wembleyu u polufinalu FA kupa te tako postala prvi finalist. U nedjelju se igra drugo polufinale između Chelseaja i Southamptona
Vidi originalni članak

Utakmica polufinala FA kupa između Manchester Uniteda i Tottenhama završila je 2-1 i momčad Josea Mourinha obratom je došla do finala.

Već u 11. minuti poveli su 'Spursi' golom Dele Allija. Christian Eriksen poslao je loptu duboko u šesnaesterac, a Dele Alli ju prvim dodirom šalje u mrežu.

Tottenhamova prednost trajala je svega 13 minuta, kada se sve vratilo na početak. Alexis Sanchez ispratio je centaršut Pogbe i glavom poslao loptu u mrežu, pokraj nemoćnog Michela Vorma.

Pochettinova momčad mogla je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena opet ostvariti prednost, ali Eriksenov udarac završio je na lijevoj stativi.

Nedugo nakon početka drugog poluvremena za United je zabio Ander Herrera i postavio konačni rezultat 2-1, koji njegovu momčad vodi u finale FA kupa. U finalu će igrati protiv bolje momčadi iz susreta Chelseaja i Southamptona, koji je na rasporedu u srijedu u 16 sati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • potparol.fr 22.04.2018.

    Tottenham nema pobjednicki mentalitet u kljucnim utakmicama...i dalje slize samo kao tvornica klasnih igraca.

  • kingjiggy 22.04.2018.

    Moj rodjeni Brat od Tetke govori meni danas da će njegov Punac peći Janje kod njih u selu, to van je u Tinju izmedju Biograda i Polače, ma ajmo reći izmedju Biograda i Benkovca eto čisto onako ništ posebno, lipo vrime i tako, govorim ja njemu, reko Brate ja bih volia pogledat utakmicu ManUntd'a i Tottenham'a, ono Engleska liga, dva engleska Diva igraju a on će ti meni "aj ti jebem Nedilju koji ti je qrac"!ha što reći mislim ono kod nas se svaki drugi dan peku Janjci ili Odojci;) Mislim u sebi aj danas ću pogledat malo tu Tekmu otvorit sebi Chivas i tako..!! Svi su oni otišli nema nikog kući ja upalia Televiziju počea gledat stavia Chivas on Ice i mogu reći prvo poluvrijeme poče uraganski top Utakmica, odma Golovi i to, ali ja se ne osjećam dobro, fali mi nešto, taj Flair i naravno Janjetina, Društvo itd, tako da sam ja ugasia TV uzeo Auto i otiša njima..Ziva istina,,.eto to je moj opis današnjeg dana di mogu stvarno reći Ljudi uzivajte u jednostavnim stvarima zivota, sa svojom obitelji, nema ništa lipše.. LP Svima...,,,

  • 21.04.2018.

    Da je manu izgubio bilo bi barem 50tak komm..ali posto je pobjedio misevi su ostali gladni!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare