To je to što me zanima!

United sezonu otvorio porazom! Ponovljeni penal donio slavlje

Nakon što prvu utakmicu nisu igrali zbog zaraze korona virusom u ekipi, Manchester United je na domaćem terenu porazom ušao u novu sezonu Premiershipa. A žalili su se domaći kako je VAR prelomio susret
Vidi originalni članak

Bili su veliki favoriti prema kladionicama prije utakmice, ali 'crveni vragovi' pognute su glave napustili 'kazalište snova' nakon što im je Crystal Palace odnio sva tri boda pobjedom 3-1 (1-0). Gosti su zabili tri gola iz pet šuteva u okvir, dok je Manchester United u Guaitin okvir pucao tek četiri puta i samo jednom bio uspješan.

Već u sedmoj minuti je Townsend doveo goste u prednost nakon što mu je Schlupp poslao odličnu loptu po petercu koju je Andros samo zakucao u gol za prednost gostiju. Uspjeli su nogometaši Crystal Palacea zadržati prednost do poluvremena, a nakon odmora nisu uspjeli nametnuti bolju igru.

Priliku za povećanje vodstva gosti su imali u 72. minuti. Nakon pregleda VAR snimke je sudac Martin Atkinson odlučio da je Lindelof igrao rukom, pucao je Jordan Ayew, ali je De Gea odlično obranio penal. No, uključila se VAR soba i javila da je malo, ali dovoljno, De Gea s obje noge napustio crtu i udarac se mora ponoviti. 

Bezuspješno su protestirali domaći nogometaši jer je Wilfried Zaha uzeo loptu i zakucao ju u gol za velikih 2-0. U 80. minuti novopridošli Donny van de Beek, ali pet minuta kasnije 'točku na i' stavlja opet Wilfried Zaha koji je odlično pogodio kroz obranu u prvi kut Španjolca na golu domaćih.

Nakon poraza Bilićevog WBA od Evertona (5-2) odigrana je i utakmica između novopečenih prvoligaša Leedsa i Fulhama, a izabranici Marcela Bielse slavili su sa 4-3 (2-1).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • NIKE 20.09.2020.

    Nemaju ovi veze sa vezom, završetak sezone su profitirali na krilima čudnih sučevih odluka te penalima obećanog Fernandesa.

  • Zmar117 20.09.2020.

    CPFC...

  • domba18 20.09.2020.

    Maguire da nije englez radio bi u Mc donaldsu

Komentiraj...
Vidi sve komentare