To je to što me zanima!

United slavio, Niko Kranjčar asistirao, Kramariću 20 minuta

U nastavku 31. kola Premiershipa Manchester United lakoćom je pobijedio Aston Villu 3-1. Niko Kranjčar asistirao je u pobjedi QPR-a protiv West Bromwicha 4-1
Vidi originalni članak

Manchester United prestigao je Manchester City na trećem mjestu Premiershipa. Istina, s utakmicom više, no i to je dovoljno za veselje 'crvenog' dijela Manchestera. United je danas pobijedio Aston Villu 3-1 i tako s 62 boda sada drži treće mjesto koje izravno vodi u Ligu prvaka, dok City svoju utakmicu 31. kola igra u ponedjeljak protiv Crystal Palacea.

Dva gola za United danas je zabio odlični Ander Herrera, a jedan, i to fantastičan, Wayne Rooney. Benteke je zabio počasni gol za goste koji drže 16. mjesto s 28 bodova. Villa tako ima samo tri boda više od QPR-a na 18. mjestu, posljednjem koje vodi u drugu ligu.

REUTERS/PIXSELL

A upravo je QPR danas napravio velik korak na putu spasa. Kranjčarova momčad pobijedila je u gostima WBA 4-1 i tako osvojila 25. bod u prvenstvu. Važan doprinos u pobjedi imao je Niko Kranjčar koji je ušao u igru u 30. minuti umjesto strijelca prvog gola Vargasa i asistirao Charlieju Austinu za 2-0 u 37. minuti.

I drugi davljenik u kojem igra hrvatski nogometaš danas je napokon pobijedio. Leicester City našeg Andreja Kramarića slavio je protiv West Hama 2-1. Kramarić je počeo na klupi, a u igru je ušao u 72. minuti umjesto Ulloe. Andrej je sudjelovao u akciji za pobjednički gol Andyja Kinga koji 'lisicama' nije pomogao da se dignu sa samog začelja Premier lige. Posljednji su s 22. boda, tri manje od 19. Burnleya.

Od ostalih rezultata Everton je pobijedio Southampton 1-0, a Swansea Hull 3-1. Za 'tigrove' nije konkurirao Nikica Jelavić zbog ozljede.

Premiership, 31. kolo

Idi na 24sata

Komentari 100

  • - DAVOR - 05.04.2015.

    e krama a reko si da ne želiš u chelse da ne sjediš na klupi i igraš ... eto ti kad siluješ nešto samo da pobjegneš iz hnl-a koji te odgojio i afirmirao a sad če ispast da si zamjena u budućem drugoligašu... mašala

  • BorisOpacak 05.04.2015.

    samo neka se leicester izvuce od ispadanja i kramaric ce ih iduce sezone dic na sredinu ljestvice.

  • Joker 🃏 04.04.2015.

    Neće Chelseu niti lako do kraja :P bravo Krama držite se nije još gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare