To je to što me zanima!

Pogba je ključ svega: Ako Paul ode, United će dovesti Rakitića

Nogometni kuloari pričaju kako Barcelona odbrojava dane do transfera Ivana Rakitića na Old Trafford. Sve to u sklopu Pogbinog vjerojatnog prebjega na Santiago Bernabeu...
Vidi originalni članak

Barcelonin veznjak i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić mogao bi za 45 milijuna funti prijeći među "crvene vragove", u slučaju da Old Trafford napusti Paul Pogba potpisom za Real Madrid, javljaju engleski mediji. Iako su već na početku prijelaznog roka Katalonci najavili da su spremni pustiti Ivana Rakitića te ga čak stavljali u kombinirane ponude za dolazak Neymara, do sada još nisu dobili konkretnu ponudu za njega. 

OSVEĆUJE SE ZIDANEU Bale odbio ići na tekmu: Sorry šefe, ali malo sam rastresen...

S druge strane, Zinedine Zidane već dugo prati Pogbu i smatra kako bi upravo on mogao učvrstiti njegov vezni red na Bernabeu. Baleova budućnost još uvijek visi o koncu, a Marco Asensio je zadobio tešku ozljedu ligamenata lijevog koljena u utakmici protiv Arsenala nakon samo 20-ak minuta igre. 

SOL NA RANU U dresu Barce među navijačima Reala slavio potop Madridista!

To su samo neki od razloga koji bi mogli pritisnuti Zidanea da u nadolazećim danima ozbiljno porazgovara sa svjetskim prvakom.

Ako se takav scenarij obistini, Englezi tvrde da bi United mogao platiti Barceloni 45 milijuna funti, na koliko katalonski gigant procjenjuje Hrvata. Španjolski mediji opet tvrde da je United već kontaktirao Barcelonu te da bi na Camp Nou mogla stići ponuda u jako kratkom roku.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Cronik1 30.07.2019.

    Naporni ste više s tim vračarijama,ode Rakitić,Perišić,Rebić,Olmo,Modrić,Pjaca...jednom bogme morate i pogodit jer ovo dosad su samo laprdanja da stranica nije prazna

  • 30.07.2019.

    Odlicno, tamo ga vec ceka Perisic.

  • DonQuixote 30.07.2019.

    i dobili bi boljeg igraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare