To je to što me zanima!

Unitedova legenda završila je u pritvoru zbog nasilja u obitelji

Bivši veznjak Manchester Uniteda Nicky Butt priveden je zbog teških optužbi za obiteljsko nasilje. Nakon ispitivanja zadržan je u pritvoru, a Manchester United još se nije oglasio o incidentu
Vidi originalni članak

Velike probleme imidžu Manchester Uniteda zadale su optužbe FA prema Paulu Scholesu (44) zbog klađenja. Savez ga sumnjiči na klađenje u 140 navrata u periodu od nepune četiri godine.

ISTRAŽUJE GA FA Scholes pod istragom: Kladio se čak 140 puta u četiri godine

Novi šamar 'crvenim vragovima' došao je samo nekoliko sati uoči utakmice s Barcelonom na Camp Nou. Naime, zbog optužbi za obiteljsko nasilje priveden je bivši veznjak Uniteda Nicky Butt (44), javlja Sportsmail.

 Stvar je po United tim gora jer je Butt šef Akademije kluba iz Manchestera. Butt je ispitan u policiji, a glasnogovornik manchesterske policije nije htio komentirati slučaj. Još se nisu oglasili ni iz Uniteda, a Butt je zadržan u pritvoru.

Nicky Butt je legenda Manchester Uniteda s 387 nastupa od 1992. do 2004. godine. Od 2016. je na čelu škole nogometa u Unitedu, a upravo njemu pripisuje se otkrivanje Marcusa Rashforda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hajdukidinamousrcu 16.04.2019.

    Leo Messi im je večeras "rekao" da to nije u redu

  • Orahova1 16.04.2019.

    Kakva je taj legenda plivao po terenu više nego što je igrao.

  • Manuutd 16.04.2019.

    Oni jesu legende kluba i zasluženo su namjestima koja jesu uz OGS .A kaj rade van terena ima policija i odgovarat će nije to RH

Komentiraj...
Vidi sve komentare