To je to što me zanima!

Upitan za El Clasico? Ronaldo je ponovno propustio trening...

U četvrtak je radio s loptom, no očekuje se da će u petak biti na raspolaganju Zinedineu Zidaneu te raditi s ostatkom suigrača. Ipak, navijači Reala ne spavaju mirno znajući da Ronaldo nije na 100 posto
Vidi originalni članak

Od povrata s klupskog Svjetskog prvenstva Cristiano Ronaldo još nije odradio niti jedan trening. Dva dana prije El Clasica najbolji nogometaš svijeta ponovno nije radio s ostatkom momčadi što sve više zabrinjava navijače Real Madrida.

Goal doznaje da će igrati u subotu, ali jasno je da Cristiano nije na maksimumu mogućnosti.

ČUDAN TERMIN Azijci nam 'otimaju' El Clasico: Evo zbog čega se igra u 13 sati

Portugalski nogometaš treninge propušta zbog bolova u listu noge nakon starta nogometaša Gremija, Geromela, u prvoj minuti finala Svjetskog prvenstva. Od tada bolovi nisu nestali te ga Realovi stručnjaci žele poštedjeti što je više moguće kako bi barem donekle bio spreman za veliki derbi.

U četvrtak je radio s loptom, no očekuje se da će u petak biti na raspolaganju Zinedineu Zidaneu te raditi s ostatkom suigrača.

Prema nekim informacijama Zidane bi na Katalonce mogao s trojcem BBC, Bale, Benzema, Cristiano, što bi bio njihov prvi zajednički nastup u prvih 11 od travnja.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • JensenColt 22.12.2017.

    Treba na bettingu odigrati da neće biti dosuđen penal!!1 hahah

  • zekica 22.12.2017.

    Ne zabrinjava toliko ako Ronaldo neće igrati, nego puno više zabrinjava ako Benzema HOĆE igrati. Sa igračem manje teško se može dobiti Barcu. Još ako stavi Isca u prvih 11 a Asensio opet na klupi... boli glava. A Ramosu želim pamet u glavu i dan bez crvenog kartona.

  • arry23 22.12.2017.

    Stize Messi na Bernaleo, tu se osjeca kao doma, dali ce Ronaldo igrati nije ni bitno, ionako je u classicima vecinom statist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare