To je to što me zanima!

Uporna Tereza Mrdeža: S 24 godine prvi put na US Openu

U GLAVNOM ŽDRIJEBU Tereza Mrdeža (24), 193. tenisačica svijeta, u karijeri je igrala na tri WTA-turnira. Najveći uspjeh joj je 2. kolo, a sada je izborila US Open
Vidi originalni članak

Velika upornost Tereze Mrdeže napokon se isplatila. Porečka tenisača s 24 godine prvi će put u karijeri igrati na Grand Slamu. Izborila je nastup na US Openu.

Mrdeža je triput ispadala u posljednjem kolu kvalifikacija, zadnji put ove godine u Roland Garrosu, no u četvrtom pokušaju svladala je Jaroslavu Švedovu 5-7, 7-6, 7-6. U prvom kolu igrat će protiv 100 mjesta bolje plasirane Ruskinje Jevgenije Rodine.

- Tereza je strašno uporna, uvijek joj je malo nedostajalo do pravog rezultata. Rekla mi je prije meča sa Švedovom: ‘Pa neću valjda opet izgubiti’. Bila je presretna kad je napokon prošla tu posljednju stubu - istaknuo je Juraj Dusparić, koji s Terezom radi od njezine 10. godine.

Tereza uglavnom igra ITF-turnire, a trenutačno je 193. tenisačica svijeta. Najbolji ranking joj je otprije dvije godine kad je bila 151. Nastupala je na tri WTA-turnira, također prije dvije godine, a drugo kolo joj je najveći uspjeh.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • felipe 30.08.2015.

    Tereza je nabildana nevjerojatno...takav gornji dio tijela nisam vidio kod niti jedne tenisačice...sretno!

  • ilija torres sivonjic 30.08.2015.

    iskreno govoreci, nisam znao da ima vec 24...a ovaj trener koji s njome radi vec tolike godine ili je slijep ili nema pojma o tenisu...njezin drugi servis je najobicniji balon...

  • dinamojavolim1 30.08.2015.

    sretno tereza

Komentiraj...
Vidi sve komentare