To je to što me zanima!

Uporni su: Direktor West Hama dolazi po S. Bilića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Direktor West Hama Scott Dixbury dolazi u Zagreb uoči susreta s Engleskom, a za hrvatskog izbornik spreman je ‘iskrcati’ čak pet milijuna eura
Vidi originalni članak

Čelnike West Hama impresionirao je Michael Laudrup, koji je Getafe prošle sezone odveo u četvrtfinale Kupa Uefe. Odličan dojam na njih je ostavio i Gianfranco Zola, no Slavena Bilića - obožavaju. Prema informacijama koje prenosi britanski Daily Telegraph, izvršni direktor West Hama Scott Dixbury u ponedjeljak ili utorak sletjet će u Zagreb kako bi nagovorio Slavena Bilića da preuzme West Ham.
- Novog trenera imenovat će najkasnije do subote, pa Bilić nema mnogo vremena za odluku - pišu britanski medji.
Pristane li, na klupi West Hama debitirat će protiv Newcastlea 20. rujna. Hrvatski izbornik dosad je odbacivao bilo kakvu mogućnost napuštanja izborničkog mjesta, no isto je tako govorio kako mu godi interes kluba u kojem ga svi obožavaju - od navijača do uprave.

KAO TRENER WEST HAMA VODIO BI I HRVATSKU
Osim pet milijuna eura čelnici West Hama spremni su za Slavena Bilića učiniti još nekoliko ustupaka. Dopustili bi mu da kao trener West Hama vodi i hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijskim susretima za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. protiv Ukrajine i Andore. Bilića, koji će u četvrtak navršiti 40 godina, predstavili su kao rock gitarista s cigaretom i diplomiranog pravnika. Bilić je za londonski West Ham igrao u sezoni 1996/1997. i u 48 nastupa zabio dva gola.

STRATEGIJA ČELNIKA WEST HAMA

1. Iako je na listi potencijalnih trenera West Hama deset imena, Bilića uvjeravaju da je on na prvome mjestu.
2. Dopustili bi mu da kao trener West Hama vodi i Hrvatsku u utakmicama protiv Ukrajine i Andore.
3. Izvršni direktor Scott Dixbury doći će u Zagreb kako bi hrvatskom izborniku ponudio pet milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mata1 08.09.2008.

    njima je u interesu njega smesti izbaciti iz koncetracije.pa zasto samo englezi dolaze sad u oci utakmice toliko su se ukakali velie daj da tu rvatsku pometemo pa kako bilo! sta se tice samog bilica to pokazuje njegovo dostojanstvo karakter i ljubav prema hrvatskoj.on ima jedan cilj u glavi i to dok ne ostvari nece on nikuda.a to mu je umaklo na evropskom da smo prosli turke spanjolci nebi mogli snama lako. ps slavene slavan si i sa srecom!

  • Barney 07.09.2008.

    nedamo bilica...preporodio je nasu reprezentaciju...vodi ju prema velikom uspjehu...cijeli puk je uz njega...nitko gane kritizira...svi ga obozavaju....BILICA NEDAMO....a ako zele dobrog trenera imat ce za 3 dana Capella na raspolaganju :)))

  • Knight Cross 07.09.2008.

    ak pristene nemam riječi! al znam da nece zato što je bilić Car!

Komentiraj...
Vidi sve komentare