To je to što me zanima!

Uprava je poslušala navijače: Rimac više nije trener Cibone

Iako su igrači na čelu s kapetanom Marinom Rozićem stali uz trenera, uprava Cibone smijenila je Slavena Rimca. Već u ponedjeljak znat će se ime nasljednika
Vidi originalni članak

Nakon nešto više od dvije godine na klupi Slaven Rimac više nije trener Cibone. Uprava Cibone u nedjelju oko podneva zahvalila se svom treneru koji ih je 2014. godine odveo do naslova prvaka regionalne lige.

Kap koja je prelila čašu bio je jučerašnji težak poraz od Budućnosti 91-69 nakon kojeg su navijači 'vukova' s tribina skandirali: 'Rimac, odlazi'. Igrači na čelu s kapetanom Marinom Rozićem stali su uz svog trenera.

- To skandiranje nije bilo korektno. Pa Rimac i Golemac su ne tako davno donijeli naslov ABA lige kad to nitko nije očekivao i ostali su u klubu u njegovim najtežim trenucima. Mi igrači smo razgovarali i svlačionica im daje punu potporu. Odgovornost je na svima nama - rekao je Rozić još jučer.

No ni to nije pomoglo legendi kluba da ostane na klupi. Odluku su Rimac i njegov pomoćnik Golemac saznali danas nakon sastanka čelnika kluba, a za ponedjeljak u 11 sati sazvana je konferencija za medije na kojoj bi mogao biti predstavljen novi trener. Nakon 13 kola Cibona je 11. od 14 momčadi u ABA ligi. Momčad Slavena Rimca ima tek četiri pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mini mrcina 06.12.2015.

    sad ce golemac bit glavni trener.. smijurija

  • Mercedes s klasa 06.12.2015.

    Vi niste normalni, najbolji trenerski duo u lizi, jedini uz Nazora koji nisu furali glupi europski stil košarke. Kada se sumira ekipa vidi se da bolje ne može, Ante Toni je dijete, ovi ostali ne mogu igrati nikakvu ulogu u iole ozbiljnoj ekipi, ne treba ih pojedinačno nabrajati jer su sve iste propalice

  • strmi007 06.12.2015.

    pa to nisu istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare