To je to što me zanima!

Ups, nisam htio: Jairo zabio pa razvalio zastavicu i pocrvenio

Nisam htio slomiti korner-zastavicu, bilo je to u žaru proslave gola, rekao je Jairo koji je dobio drugi žuti karton nakon što je Hajduku donio pobjedu protiv Osijeka i tako će propustiti derbi s Dinamom
Vidi originalni članak

Veliko veselje pa salva zvižduka na Poljudu. Tako su izgledali trenuci 72. i 73. minute u nedjeljnom derbiju Hajduka i Osijeka u kojem je glavnu ulogu imao Jairo da Silva.

Brazilac je nakon sjajne asistencije Darka Nejašmića provukao loptu iza Ivice Ivušića, a s crte je njegovu loptu u mrežu zakucao kapetan "bijelo-plavih" Mile Škorić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jairu je toliko laknulo što je vratio Hajduk u vodstvo nakon što su gosti od 0-2 došli do 2-2 da je, iz samo njemu znanog razloga, u proslavi opalio po korner-zastavici i slomio je.

Sucu Igoru Pajaču nije ostalo previše izbora nego Jairu pokazati žuti karton. Ispostavilo se da mu je to drugi žuti, ujedno i isključujući karton, što je izazvalo bijes na stadionu.

- Posvetio bih ovu pobjedu našem treneru. Bio je pod velikim pritiskom, nije mu bilo lako. Odličan je trener - rekao je Jairo pa dodao:

- Bila je to čista emocija, dogodilo se u proslavi. Nisam htio slomiti zastavicu, želim se ispričati momčadi jer sam je ostavio s igračem manje - rekao je Jairo nakon utakmice.

HAJDUK - OSIJEK 3-2 Hajduk slavio na Poljudu: Jairo preskače derbi s Dinamom...

Skočila je Hajdukova klupa i okružila suca, ali on je ostao smiren i čvrst u svojoj odluci. U cijelom su metežu, čini se, najdalje otišli rezervni igrač Hajduka Mario Vušković i trener golmana Tonči Gabrić koji su dobili izravne crvene kartone.

Jairo je tako "bilima" donio pobjedu pa zbog gluposti pocrvenio i tako će sigurno propustiti iduće kolo koje Hajduku nosi još jedan derbi, onaj najveći - okršaj protiv Dinama na Maksimiru 22. studenoga.

- Imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji me mogu zamijeniti - komentirao je Brazilac.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mdcro24 10.11.2019.

    Skocila cijela klupa u protest, koji tupani ne znaju ni osnovna pravila.

  • FASTT 10.11.2019.

    Za zastavicu ajde dobio bi u svakoj ligi vjerojatno zuti ali za prekrsaj 5 min prije toga nije bilo govora da mu pokazes zuti.Sudac se zajebavao cijelu tekmu i ne cudi me sta se istim busom kojim putuju igraci Osijeka kuci vraca i on u Valpovo..zivili

  • 10.11.2019.

    Koji majstor

Komentiraj...
Vidi sve komentare