To je to što me zanima!

Jaukala je od bolova: Huligani brutalno prebili mladu djevojku

Huligani Olympiakosa na ulici su napali 22-godišnju djevojku koja je imala navijačka obilježja Panathinaikosa. Trojica muškaraca su je držali, dvojica udarali i šutali nogama, a na kraju su je proboli nožem
Vidi originalni članak

Čitava Grčka je u šoku nakon što se pojavio video brutalnog premlaćivanja 22-godišnje djevojke s obilježjima Panathinaikosa koju su napali huligani Olympiakosa.

Napad se dogodio u veljači kada se igrala utakmica ženske vaterpolo lige između dva ljutita rivala, a policija je u početku slučaj tretirala kao pokušaj pljačke.

Međutim, napadači su svoj brutalni zločin snimali želeći tako poslati poruku svojim navijačkim neprijateljima, a video je procurio u javnosti. Djevojku su držala trojica muškaraca, dok su je druga dvojica brutalno udarala. U jednom trenutku se vidi da je jedan probada nožem u nogu. 

Iako snimka nije u najčistijoj rezoluciji, jasno se čuju urlici nesretne djevojke koju su pripadnici navijačke skupine Gate 7 brutalno pretukli. Snimka je kod policije koja pokušava identificirati napadače.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • h1gh_3nd 12.03.2019.

    to su bolesnici koje treba ocistit s ulice i iz drustva... ono sto policija ne radi pocet ce narod.. bit ce rebells protiv cops.. naravno kroz koju godinu

  • The_Man 09.03.2019.

    gej7

  • Brocken angel 09.03.2019.

    Svatko tko fizicki psihicki zlostavlja slabije od sebe treba mu dat najstrozu i najgoru kaznu. To nisu ljudi osobe niti zasluzuju takvi zlostavljaci da zive. Treba ih toliko brutalno kaznit da nikad vise ni ne pomisle na to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare