To je to što me zanima!

Urnebesni Đoković slavio Novu u Australiji: Bubnjao po stolu pa bacao salvete po restoranu...

Godina 2023. bit će za njega izazovna. Peti je na svijetu pa mu je želja vratiti se tamo gdje pripada, na sami vrh. Uz to, glavni cilj je osvojiti što više Grand Slamova i preskočiti Nadala
Vidi originalni članak

Prošla godina je za Novaka Đokovića počela kao iz noćne more. Došao je u Australiju s naumom da nastupi na prvom Grand Slam turniru u godini, no odmah po dolasku izbio je jedan od najvećih skandala u 2022. godini. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako se odbio cijepiti, odmah su ga smjestili u pritvor na aerodromu pa potom proslijedili u hotel za imigrante gdje je proveo dva tjedna. U konačnici su ga Australci deportirali.

Prema tamošnjem zakonu, tri godine nije smio ući u državu zbog deportacije, ali u Australiju je stigla nova vlast koja simpatizira srpskog tenisača i odmah su mu ukinuli zabranu ulaska. 

Đoković nije ni sekunde razmišljao, odmah je bukirao let, prijavio se za Australian Open i prije nekoliko dana stigao u zemlju klokana. Nikad raspoloženiji i motiviraniji, da ispere prošlogodišnji gorak ukus i s 22. Grand Slam naslovom izjednači se na vrhu vječne liste s Rafom Nadalom. 

Novak je Novu godinu proslavio u Australiji u društvu svog tima i brata Marka Đokovića. Uživao je i zabavljao se, u jednom trenutku srpski tenisač se uživio u jednu pjesmu pa je udarao po stolu u ritmu glazbe. Stavio je i naočale pa bacao salvete. Sve je objavio na društvenim mrežama uz opis:

@novakdjokovic14 Novak's New Year's Eve#foryoupage #fyp #novakdjokovic #newyear #2023 #happynewyear #newyeareve #tennis #fun ♬ You're A Mean One - Original Mix - Grinch MR

- Sam sebi sam dovoljan.

Godina 2023. bit će za njega izazovna. Peti je na svijetu pa mu je želja vratiti se tamo gdje pripada, na sami vrh. Uz to, glavni cilj je osvojiti što više Grand Slamova i preskočiti Nadala. Španjolac ima sve više problema s ozljedama, pitanje je u kakvom stanju će dočekati Australian Open pa bi srpski tenisač mogao biti jedan od glavnih favorita za titulu. 

Godinu će započeti nastupom na turniru u Adelaideu gdje će igrati nakon 15 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Gunersss_ 01.01.2023.

    Cjenio sam ga ali nakon sto je pokazao da nema obraza,zgadio mi se! Samo sramoti nas hrvate.Pa kako se mozes vratit nazad u Australiju nakon sto su te onako izponizavali i uzgazili.Doslovno se sprdali s njim.Sta sad ne dijeli otac Srdan pravdu kao sto je pokusavao dok su mu sina drzali zatvorenog zbog "opake" bolesti korone!?!? Da si covjek ne bi im se vratio,ali ocito ti je bitniji trofej nego obraz.Sad tek ne zelim da uzme naslov bez obzira sto je nas!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare