To je to što me zanima!

Urnebesni Modrić vratio se u djetinjstvo: Ludovao u igraonici prije novog priznanja Fife...

Uoči početka dodjele nagrade u Parizu, Modrić i Thibaut Courtois otišli su na dječji rođendan. Sin Federica Valverdea slavio je rođendan u igraonici, a realovci su se, sudeći prema fotografijama, itekako dobro zabavili
Vidi originalni članak

Argentinski reprezentativac Lionel Messi u ponedjeljak navečer u Parizu je osvojio Fifinu nagradu za najboljeg nogometaša svijeta dok je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (37) u tom izboru završio na četvrtom mjestu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je bio i jedan od nogometaša u najboljoj momčadi svijeta prema krovnoj svjetskoj nogometnoj organizaciji Fifi, a najbolje su birali upravo nogometaši. 

Propustili ceremoniju zbog utakmice

Na završnoj ceremoniji dodjele Fifine nagrade 'The Best' nitko od igrača Real Madrida nije istoj prisustvovao jer su ostali u Madridu kako bi se pripremili za prvu polufinalnu utakmicu Kupa kralja protiv Barcelona koja se igra u četvrtak s početkom u 21 sat. 

Uoči početka dodjele nagrade u Parizu, Modrić i Thibaut Courtois otišli su na dječji rođendan. Sin Federica Valverdea slavio je rođendan u igraonici, a realovci su se, sudeći prema fotografijama, itekako dobro zabavili. 

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne fotografije i snimke na kojima se vidi da Modrić i Courtoisa bezbrižno guštaju poput male djece. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • oldschool-south 28.02.2023.

    Moga si čestitati Hajduku na prolazu......to ti je ljubav djetinjstva...da se ne zaboravi!

  • Jozoglumac1bis 28.02.2023.

    Da se ne zaboravi

  • savskokupaliste 28.02.2023.

    Pinokio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare