To je to što me zanima!

Urnebesno: Reakcija dvojice Amerikanaca na Cro Copa...

Na ovo smo čekali godinama. Znali smo da će naša proslava biti posebna ako Cro Cop dobije Gonzagu. Zato smo odlučili snimati naše reakcije, kaže jedan od njih
Vidi originalni članak

Dečki, imate li vi hrvatske korijene kad ovako navijate za Mirka?

- Ma ne, ali volimo Cro Copa još iz Pridea, odgovorili su Amerikanci .

Urnebesan video objavili su na Youtubeu . Pratili su Amerikanci borbu Mirka Filipovića i Gabrijela Gonzage s UFC eventa u Poljskoj u kojoj je hrvatski borac na brutalan način uzvratio Brazilcu za poraz iz 2007. godine.

Amerikanci su prvo mirno pratili borbu. A onda je Mirko izvukao svoje novo oružje. I evo Amerikanaca na nogama, a Gonzage na podu. Mirko je pogodio Brazilca laktom i dovršio ga na podu. Bilo je to previše za ovu dvojicu Cro Copovih navijača.

Youtube

Nakratko su nestali iz kadra, ali samo kako bi otišli po hrvatsku zastavu i proslavili Mirkov povratak uz neartikulirane zvukove.

- Ovo smo čekali godinama. Znali smo da će naša proslava biti posebna ako Cro Cop uspije uzvratiti Gonzagi za onaj poraz. Zato smo odlučili snimati naše reakcije - rekao je jedan od dvojice navijača iz videa te otkrio kako je hrvatsku zastavu kupio na Mirkovoj borbi protiv Brendana Schauba , koju je gledao uživo.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Baba s cigarom 16.04.2015.

    Da, hvala svim našim televizijskim kućama koje su se natjecale koje će bolje prenositi borbu iz Poljske. Naprosto, nisam se mogao odlučiti koji kanal da gledam. Sramota. Važno da nas "ubijaju" besmislenim reklamama.

  • nikluk20 16.04.2015.

    savršena reklama za prirodnu vodu "Portland Spring" :P

  • MaxFranc 15.04.2015.

    Neka mi gledamo ove tetkice LP gdje nema hrvatskih klubova.A ameri,japanci idr. Gledaju I navijaju za Mirka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare