To je to što me zanima!

Urnebesno: Turčin u NBA ligi zabio autokoš za produžetke

San Antonio spasio se 0,7 sekundi prije kraja kad je Omer Ašik zabio u svoj koš. Spursi su dobili u produžetku, a Tim Duncan je 814. put ostvario double-double...
Vidi originalni članak

New Orleans vodio je 84-82 na gostovanju kod Spursa. Domaći su imali zadnji napad 0,7 sekundi prije kraja. Trener New Orleansa Monty Williams uvodi u igru Turčina Omera Ašika. Spursi izvode loptu sa strane, Ašik u pokušaju bloka Tima Duncana zabija autokoš. Nevjerojatno...

Autokoš koji je odveo utakmicu u produžetke. A tamo je San Antonio slavio 95-93. Manu Ginobili bio je najbolji strijelac utakmice s 26 koševa. Spursi su igrali bez ozlijeđenih Parkera i Leonarda.

Tim Duncan zabio je 16 koševa i 10 skokova za svoj 814. double-double u karijeri čime se izjednačio s Karlom Maloneom na 5. mjestu ljestvice igrača s najviše dvocifrenih učinaka u povijesti NBA lige.

Inače, Spursi su u prosincu 2014. godine odigrali pet utakmica koje su završile nakon produžetaka, sve su izgubili osim ove protiv New Orleansa.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Velimir1988 02.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • RobertC 02.01.2015.

    koliko god da se trudio, ja jednostavno ne vidim sta je tu "Urnebesno" , kako naslov ovog clanka inzistira da je

  • SportasZezo 01.01.2015.

    Duncan dirao loptu zadnji, Asik je vec bio u padu pa nijeogao nista vise napraviti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare