To je to što me zanima!

Usain Bolt se divi Baleu: Takav gol bi svaki sprinter želio zabiti

Gareth Bale zabio je jedan od najdojmljivijih golova ove sezone. Svojim nevjerojatnim sprintom u posljednjim minutama utakmice oduševio je i najbržeg čovjeka na svijetu
Vidi originalni članak

Pokazao je da je nevjerojatno brz. Kao od šale je prošao pokraj obrane, ostao je priseban i još podvalio loptu kroz noge golmanu. Fantastično, nahvalio je čudesnog Garetha Balea najbrži čovjek svijeta Usain Bolt.

Bale je oduševio svijet svojim golom za naslov u Kupu kralja u posljednjim minutama utakmice, a španjolski mediji već su ga prozvali Usain Bale aludirajući na nevjerojatnu brzinu velškog nogometaša.

- On je apsolutno najbrži nogometaš na svijetu u ovom trenutku. Takav gol bi svaki sprinter volio zabiti - dodao je veliki nogometni obožavatelj Usain Bolt.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • shit_happens_ 18.04.2014.

    navijač sam bayerna ali kada ovo vidim nekako mi je žmeho pri srcu ...

  • zekica 18.04.2014.

    Bale je brz i to nikad nije bilo sporno, samo se sada radi ovog sprinta vrlo lako zaboravilo da Real ima još jednog takvog sprintera a po meni čak i za mrvicu brži od Balea. ... http://www.youtube.com/watch?v=H1QAC7njbDI .. i ovdje se vidi koliko je Bale brz a isto tako i koliko je Ronaldo iza njega pa ga je na kraju uspio dostići... http://www.youtube.com/watch?v=wAe0E-3OPa4 ... dakle Bale brz ko metak ali ima još jedan takav ;)

  • -Komentator- 18.04.2014.

    Pa jebem ti mater zamisli,gurnuo loptu i prešprinto ga i posral mu se gol kroz noge.Videl sam tri put ljepše gole,makar ne velim da prolaz nije bil lijep

Komentiraj...
Vidi sve komentare