To je to što me zanima!

Usain Bolt u rujnu dolazi u Split na Kup kontinenata?

Dolazak u Split u rujnu na Kup kontinenata najavila je i Jelena Isimbajeva. Bolt traži 250.000 dolara, a pregovori s menadžerom su u tijeku...
Vidi originalni članak

Atletski Kup kontinenata u rujnu će se održati u Splitu, a Siniša Ergotić, direktor Kupa, izjavio je da su mnogi vrhunski atletičari najavili dolazak. Navodno je već dogovoreno da će Jelena Isimbajeva spavati kod Blanke Vlašić. Pokušavaju dovesti i najbržeg čovjeka na svijetu, Usaina Bolta, koji za dolazak traži 250.000 dolara.
- Pomaže nam menadžer Isimbajeve i zagrebačkog mitinga. Već je razgovarao s Boltovim agentom. Interes i volja postoje, no još je rano za išta zaključivati - Kaže Ergotić na Večernji.
Bolt je već ugovarao mitinge i za pola milijuna dolara, primjerice prošle godine u Južnoj Koreji, no nije se pojavio. Organizatori se nadaju da će Bolt možda smanjiti zahtjeve jer je natjecanje Kupa kontinenata pod ingerencijom Svjetskog atletskog saveza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • becky_333 19.03.2010.

    hocel dovest i onu svoju curu

  • Puno Dajem Vladi 19.03.2010.

    i šta da i dođe?,tako će brzo proletit da ga nećete ni vidit haha :D

  • Florida 19.03.2010.

    a kad oni modni macak i oni drugi \"pacijenti\" traze par tisuca eura da dodju na neku priredbu onda ovaj ima pravo trazit i vise od 250000 dolara e!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare