To je to što me zanima!

Usaine Bolt: Nervozan sam 1. put u karijeri; Powell: I ja sam

Jamajčanski sprinter Usain Bolt vratit će se natjecanjima na atletskoj stazi u četvrtak u Rimu gdje će biti održan treći miting iz Dijamantne lige ove godine...
Vidi originalni članak

Deset mjeseci najbrži čovjek današnjice, vlasnik svjetskih rekorda na 100 i 200 metara, nije nastupao, a sada će to učiniti u šlageru mitinga i to u borbi s bivšim svjetskim rekorderom, sunarodnjakom Asafom Powellom. U pitanju je utrka na stometarskoj dionici na čijem će startu biti i europski prvak Francuz Christoph Lemaitre.

- Možda i prvi puta u karijeri osjećam nervozu. Dugo me nije bilo, deset mjeseci nisam nastupao, ali se sada osjećam u potpunosti spremno. Vidjet ćemo što će reći staza u četvrtak, nadam se dobrom vremenu utrke, no ne mogu ga prognozirati - kaže Bolt.

Jednako nervozan je i njegov prethodnik kada je vlasništvo svjetskog rekorda u pitanju.

- Bolt je nervozan? I ja sam budući da je ovo naše prvo pravo natjecanje. Svaki sprinter osjeća nervozu pred prvi nastup jer ne zna što može očekivati, ne zna je li zaboravio trčati - dodao je Powell.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • barbaboro 26.05.2011.

    Ma vidi ovog bisera.... lik kaže: "Bolt najbrži čovjek svih vremena". Stvarno nisam znao, mislio sam da aktualni svjetski rekorder nije najbrži ?????? E, Bože.... svakakvih nas ima.

  • ronaldo-united 26.05.2011.

    Bolt je navijac Man Utd Jos 2 dana i glumci padaju GGMU

  • DARK HORSE 25.05.2011.

    Bolt najbrži čovjek svih vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare