To je to što me zanima!

Usamljen je: Plaća prijatelje da mu u sezoni rade društvo...

Hokejaš Jugre iz Sibira potrošit će čak 100.000 eura 
kako bi mu dani u Sibiru brže prolazili. Veli-Matti Savinainen nagovorio je dva prijatelja da ostave posao u Finskoj
Vidi originalni članak

Finski hokejaš Veli-Matti Savinainen nagovorio je dva prijatelja da ostave posao u Finskoj. Obećao je svakom 2000 eura mjesečno u iduće dvije godine samo da s njim odu u Sibir.

- Jedan je odmah pristao, drugi se malo premišljao. Novac? U Jugri zarađujem sedam puta više nego u Finskoj - kaže Savinainen, koji je u četvrtak s Jugrom izgubio od ‘medvjeda’.

Kad je potpisivao s Jugrom, hokejaškom momčadi iz zapadnog Sibira, od čelnika je tražio samo jedan uvjet. Da mu dopuste da dovede prijatelje.

- Znam da je to malo čudno, ali čovjek u Sibiru može biti vrlo usamljen. Hladno je, ne poznajete jezik... Nemam suprugu niti djevojku i to mi se učinilo dobrom idejom. Klub se nije bunio, rekli su da im je važno samo da sam ja sretan. Još neki finski hokejaši rekli su mi da bi i oni pozvali prijatelje da idu s njima kad bi ikad potpisali ugovor za klub iz Sibira - istaknuo je Savinainen.

Prijatelji mu dolaze idući tjedan. Živjet će s njim u unajmljenom apartmanu.

- U klubu se ne boje da ćemo partijati. Ako ste ikada bili u gradu Hantij Mansijsku, onda znate da tamo nema mjesta za partijanje. To je selo. Igrat ćemo igrice, jesti pizzu, razgovarati... - kaže Savinainen.

Medveščak danas u Ledenoj igra protiv Barisa (17.30), vodeće momčadi na Istoku.

'Medvjede' krenulo: Do druge pobjede u nizu preko Jugre!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • termadulu 30.09.2013.

    mislim da bi moj uvjet bio da si dovedem 2,3 Kubanke i to bi došle za 200eura mjesečno

  • DIN_amo 28.09.2013.

    Da je takvu ponudu dao u Hrvatskoj mislim da bi Hrvatska ostala bez polovice stanovnika, ako niš drugo barem bi se riješili takozvanih sponzoruša ilitiga zvijezdica !!!!

  • dadolina 28.09.2013.

    Veli Matti mogu li ja biti tvoja BFF?

Komentiraj...
Vidi sve komentare