To je to što me zanima!

Sjajan rezultat mladog Hrvata: Rodešu prvi bodovi u karijeri

Istok Rodeš (20) nakon prve vožnje slaloma u Adelbodenu zauzeo je 29. mjesto, a u drugoj je to još popravio te na kraju osvojio 25. mjesto te uzeo svoje prve bodove u Svjetskom kupu
Vidi originalni članak

Norveški skijaš Henrik Kristoffersen pobjednik slalomske utrke u Adelbodenu. Norvežanin je slavio ispred pobjednika Zagreba Manfreda Moelgga te Marcela Hirschera.

No za nas najvažnija vijest jest ta da je svoje prve bodove u Svjetskom kupu osvojio mladi hrvatski skijaš Istok Rodeš (20). Mladi skijaš osvojio je 25. mjesto sa 4,79 sekunde zaostatka za Norvežaninom.

Jedini hrvatski predstavnik u prvoj je vožnji je zauzeo 29. mjesto, a u drugoj je to još popravio za četiri mjesta. Zanimljivo je i da je svih 30 skijaša završilo drugu vožnju.

Nastavak je to dobre forme našeg mladog slalomaša s obzirom da je u Zagrebu prije par dana bio jako blizu drugoj vožnji. Utrku je završio kao 33. što je bio najbolji rezultat od svih šest hrvatskih skijaša.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DALMATINKA 08.01.2017.

    bravoooo momak uzeo si prve bodove malo trema al sve najbolje u sljedecim trkama jucer zubcic danas ti superrrr

  • kylianmbappe 08.01.2017.

    A ja prije 5 dana kažem kako je dečko odličan i da će iz sezone u sezonu bit sve bolji i doc do samog vrha slaloma i popljuju me veliki znalci pod imenom kvazistrucnjak i monter,koje ovim putem pozdravljam

  • DALMATINKA 08.01.2017.

    ajmooo momak uvjeti su bili grozni idemoo sritno koga zanima na eurosportu je na htv zenski slalom druga voznja

Komentiraj...
Vidi sve komentare