To je to što me zanima!

Ušao u povijest HNL-a, odigrao 73 minute pa otišao u Primeru

Rudešani su danas objavili kako je Rivas novi igrač španjolskog Alavesa koji se nalazi na posljednjoj poziciji Primere. U deset kola imaju pobjedu i devet poraza...
Vidi originalni članak

Rodrigo Rivas (20) u srpnju je postao prvi Kolumbijac u povijesti HNL-a. Taj je napadač potpisao za NK Rudeš u koji je stigao iz ciparskog Anagennisija.

Za trenutno posljednju momčad prvenstvene ljestvice odigrao je 73 minute kroz dva nastupa da bi poslije samo tri mjeseca ostvario strašan skok!

Naime, Rudešani su danas objavili kako je Rivas novi igrač španjolskog Alavesa koji se nalazi na posljednjoj poziciji Primere. U deset kola imaju pobjedu i devet poraza.

Hrvatski je prvoligaš na svom Facebooku napisao kako se 'teška srca' rastaje od Kolumbijca, no to je 'cijena' suradnje sa Španjolcima. Očito su u ovo malo vremena shvatili da je riječ o igraču koji bi trebao pomoći klubu koji grca u problemima...

Podsjećamo, Rudešani surađuju s klubom iz Baskije. Alaves je klubu iz Zagreba posudio dvojicu igrača (Entrenu i Cristana), a tu je i španjolski trener Inaki Alonso.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Samarsa 31.10.2017.

    Ahahaha bas jadni i jedni i drugi

  • drmm 31.10.2017.

    ...baš vrhunska suradnja,zadnji jedni....zadnji drugi...!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare