To je to što me zanima!

Usik izbjegao odgovor, Hrgović mu poručio: Vidimo se uskoro!

IBF je odredio da je Hrga obavezni izazivač, no Ukrajinac je nakon pobjede nad Duboisom izbjegao pitanje o najboljem hrvatskom teškašu. Ipak, Hrga se oglasio nakon meča
Vidi originalni članak

Oleksandr Usik obranio je IBF, IBO, WBA i WBO pojaseve u teškoj kategoriji nakon što je u subotu u 9. rundi nokautirao Britanca Daniela Duboisa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajinac je poslije pobjede odgovorio na nekoliko pitanja o sljedećim izazovima, no kada je upitan za Filipa Hrgovića, koji mu je obavezni izazivač po IBF-u, prebacio je temu i znalački izbjegao odgovor na pitanje.

- Gledajte, sada želim ići kući. Dobro se naspavati i jesti te popiti mineralne vode. Ovdje je moj menadžerski tim i oni će se baviti takvim stvarima - kazao je Ukrajinac. 

Ukrajinac možda nije odgovorio, ali što se tiče Hrgovića, nije ni trebao. IBF je odredio da je Hrga obavezni izazivač, no svi znamo da u boksu stvari nisu baš tako jednostavne. Za borbu moraju biti zainteresirana oba kuta, a organizatoru se predstava mora isplatiti. Inače, ništa od nje. 

VIDEO: POGLEDAJTE NOKAUT Usik razbio Duboisa! 'Hrgović? Idem jesti i piti mineralnu vodu' ČUDNA SITUACIJA Promocija meča? Ne treba. Usik pokušava, Dubois ne troši riječi prije borbe za svjetske titule

Kako god, Hrgović je nakon borbe objavom na Instagramu čestitao Usiku i kratko mu poručio:

- Vidimo se uskoro!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • prvi general 27.08.2023.

    Zašto svi pišete Usyk, umjesto Usik? Usyk je engleski prijepis njegovog prezimena sa ćirilice. Jeste vi Englezi ili Hrvati? Zašto se sramite svoga jezika? Usik se u originalu piše У́сик. И je u svim ćiriličnim abecedama slovo i, osim u bjeloruskoj.

  • NIKE 27.08.2023.

    Hrga naš najbolji boksač, dobiti će priliku kakva se dobiva samo jednom u životu.

  • trump facker 27.08.2023.

    hrgović nije loš ali ovaj ukrajinac stepenica više bit će jednosmjerna ulica ako dođe do meća,

Komentiraj...
Vidi sve komentare