To je to što me zanima!

USKOK sumnja da je Šprajcer plaćao 25.000 eura po sezoni

Šprajcer, tajnik Udruge Prve HNL, predsjednik Saveza Karlovačke županije i bivši tajnik Karlovca, do ulaska Karlovca u viši rang plaćao je Širiću 25.000 € po sezoni
Vidi originalni članak

Neven Šprajcer sumnjiči se da je Željku Širiću od 2007. do listopada 2010. ukupno dao 40.000 eura, prvo da bi Karlovac ušao u viši rang natjecanja, a zatim i da bi imao pošteno suđenje.

Prema prvom dogovoru, kako se sumnja, Šprajcer, inače tajnik Udruge Prve HNL, predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije i bivši tajnik NK Karlovca, do ulaska Karlovca u viši rang plaćao je Širiću 25.000 eura po sezoni. Ostatak od 15.000 eura Širiću je za tzv. pošteno suđenje plaćao u ratama, sumnja USKOK.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pa šta je 24.12.2011.

    vi čovjeka hapsite je je morao plačati pošteno suđenje ,umjesto da mu vratite sve novce koje je morao dati i to od rasprodane imovine lopovskih sudaca

  • johnny_ 24.12.2011.

    Ljudi koji brane i vjeruju Mamiću,Markoviću,Širiću i sličnima jednostavno nisu normalni..! Pa pogledajte ih koje su to sirovine,pa zar nam oni trebaju soliti pamet i prodavati poštenje..? Sram ih bilo,nakrali su se da ne znaju gdje će više s lovom i šta će iz obijesti...i pljuju po svima koji žele prekinuti njihovu pljačku i licemjerje,naravno,jer se polako nazire početak kraja tome,a njima je ovako baš lijepo..! Na onog Markovića se već plijesan uhvatila ali još mu je tako draga fotelja i ubiranje provizije iz mutnih novaca...morala ni u tragovima. A Mamić i njegov Dinamo su neprofitna organizacija,udruga građana,koja okreće milijune i nikome ne plaća porez na to..! I još koristi svaku prigodu u medijima da to istakne! Sramota! Naravno da koriste ono što im je njihov Kradeze omogućio,i sad kad nema više Kradeze-a,sad ožeži po svima koji (nadam se) imaju volje uvesti malo reda. E nećete više,razbojnici!

  • biberrr 24.12.2011.

    Svi klubovi su plaćali reket,osim Dinama koji je osvajao prvenstva. Mamić je s Markovićem i ekipom iz HNS-a djelio izreketareno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare