To je to što me zanima!

USKOK zanima jesu li Štimac i Svaguša već preveslali Širića

Gleda se i prema titulama Hajduka iz 2004. i 2005. kada su Poljud vodili Grgić i Štimac. Traži se kad je to Poljud, odnosno tko je napravio dug prema Širiću...
Vidi originalni članak

Na audiosnimci razgovora koje ima USKOK Željko Širić u jednom trenutku od Hrvoja Maleša traži 95.000 eura duga za neke stare zasluge prema Hajduku. Naravno, mogao je Širić “mazati” Maleša, novog predsjednika za kojeg je Širić pomislio da je “blečak”, pa se upustio s njim u posao.

Ali, nije ni USKOK naivan, da tu nešto ne smrdi, ne bi u javnost puštao taj detalj o dugu od 95 tisuća eura. Sada svi gledaju prema prošlosti, prema Hajdukovim trofejima, i traži se kad je to Poljud, odnosno tko je napravio dug prema Širiću.

Kup su Splićani osvojili Kup 2010. godine, glavnu ulogu u Hajduku igrao je Joško Svaguša. S time da je taj isti Svaguša “tukao” po sucima iz svih oružja.

- Neka institucije rade svoj posao - kratko će Svaguša.

Gleda se i prema titulama Hajduka iz 2004., odnosno 2005. godine, kada su Poljud vodili Branko Grgić i Igor Štimac. No, konkretnih spoznaja za sada nema nitko, sve je u sferi nagađanja. Ali, sama činjenica da je ostao dug prema Širiću znači da ga je netko i “nasanjkao”. Obećao mu lovu za pošteno suđenje, pa je nije isporučio. Prema nekim spoznajama, istražitelji USKOK-a vrlo će skoro pitati Igora Štimca i Joška Svagušu jesu li za trofeje Širiću i Djedoviću obećali eure.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • roma__car 15.12.2011.

    njih dvojica su veći lopovi od mamića

  • biberrr 15.12.2011.

    Bajić očigledno namjerava kazniti zviždača,odnosno Hajduk.Sa druge strane očito je da mu uopće nije sumnjivo Dinamovih 6 titula u nizu i sedma na putu. Zašto su odmah uhitili Širića i Medvjedovića,umjesto da sačekaju gdje će novac završiti?Marković i Mamić su se opet izvukli!

  • biberrr 14.12.2011.

    Problem HNL-a je da su svi ili kupovali ili prodavali utakmice,pa zato svi mudro šute. Trebalo bi poništiti sva prvenstva i Kupove od 1999 do danas. Kako izgleda totalna korupcija u nogometu je procvijetala sa dolaskom Vlatka Markovića na mjesto predsjednika HNS-a 1998 kao HDZ-ov kadar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare