Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
93 komentara

USKOK zanima jesu li Štimac i Svaguša već preveslali Širića

Gleda se i prema titulama Hajduka iz 2004. i 2005. kada su Poljud vodili Grgić i Štimac. Traži se kad je to Poljud, odnosno tko je napravio dug prema Širiću...

Ivo Čagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
93 komentara

Na audiosnimci razgovora koje ima USKOK Željko Širić u jednom trenutku od Hrvoja Maleša traži 95.000 eura duga za neke stare zasluge prema Hajduku. Naravno, mogao je Širić “mazati” Maleša, novog predsjednika za kojeg je Širić pomislio da je “blečak”, pa se upustio s njim u posao.

Ali, nije ni USKOK naivan, da tu nešto ne smrdi, ne bi u javnost puštao taj detalj o dugu od 95 tisuća eura. Sada svi gledaju prema prošlosti, prema Hajdukovim trofejima, i traži se kad je to Poljud, odnosno tko je napravio dug prema Širiću.

Kup su Splićani osvojili Kup 2010. godine, glavnu ulogu u Hajduku igrao je Joško Svaguša. S time da je taj isti Svaguša “tukao” po sucima iz svih oružja.

- Neka institucije rade svoj posao - kratko će Svaguša.

Gleda se i prema titulama Hajduka iz 2004., odnosno 2005. godine, kada su Poljud vodili Branko Grgić i Igor Štimac. No, konkretnih spoznaja za sada nema nitko, sve je u sferi nagađanja. Ali, sama činjenica da je ostao dug prema Širiću znači da ga je netko i “nasanjkao”. Obećao mu lovu za pošteno suđenje, pa je nije isporučio. Prema nekim spoznajama, istražitelji USKOK-a vrlo će skoro pitati Igora Štimca i Joška Svagušu jesu li za trofeje Širiću i Djedoviću obećali eure.

Naši partneri pišu
Message