To je to što me zanima!

Ušli smo na prekrasan stadion na kojem igraju 'vatreni': Da korone nema, sve bi bilo krcato

Stadion Stožice nudi sav komoditet za VIP goste, novinare i igrače koji imaju i teretanu, prostor za zagrijavanje, ispod njega su i garaže... Navijat ću za vaše mlade na Euru, rekao nam je PR slovenskog saveza
Vidi originalni članak

Nešto manje od četiri sata prije početka ušli smo na stadion Stožice, gdje hrvatska nogometna reprezentacija igra prvu utakmicu ove godine protiv Slovenije na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru (20.45).

Stadion izgrađen prije 11 godina sa 16.000 mjesta izgleda spektakularno.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Slika govori više od bilo koje riječi koje ja mogu reći. Izgrađen je 2010., prva je utakmica bila Slovenija - Australija. Ta i nekoliko drugih utakmica drži rekord. Što se klupskih tiče, Olimpija je igrala ovdje s Chelseajem jednu prijateljsku utakmicu pred 16.000 ljudi. Kapacitet je super za Ljubljanu, za naš klupski nogomet i reprezentaciju. Da je danas sve normalno, bez korone, možda bi bilo premalo, ali zadovoljni smo sa stadionom. Nudi sav komoditet za VIP, press i igrače. Imaju dolje i teretanu, prostorije za zagrijavanje i sve. Na najboljem je nivou, uz ljubljansku obilaznicu, dolje su garaže... Nama je super - rekao nam je Tilen Trotovšek koji radi u odnosima s javnošću Slovenskog nogometnog saveza.

KVALIFIKACIJE ZA SP Evo gdje gledati prvu utakmicu Hrvatske na putu do SP-a...

Možda Slovenci imaju bolji stadion, ali Hrvati imaju bolju reprezentaciju.

- Teško je biti samo navijač kad toliko godina radiš u nogometu. Navijačka prognoza bila bi 2-1 za Sloveniju. Ali znamo tko je Hrvatska, viceprvak svijeta. I da nije bilo tako u Rusiji, toj se reprezentaciji divi svijet, pa i mi. Nadam se najboljem rezultatu i bit ću optimist do kraja - rekao je Trotovšek.

Tko ga je najviše impresionirao od Hrvata koji su igrali u slovenskoj ligi?

- Radio sam godinu i pol u Olimpiji. Puno je bilo igrača iz Hrvatske i cijeli stožer, Igor Bišćan i njegovi dečki. S njim sam surađivao i imam samo najljepše riječi za njega. Sad ću raditi na prvenstvu za mlade U-21. Navijat ću za Sloveniju, ali i Igora i vaše "vatrene" - zaključio je Trotovšek.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Firefox_1 25.03.2021.

    Lijepi, mali i praktičan stadion kakvog imaju prosječni trećeligaši u Njemačkoj, Engleskoj ili Francuskoj. To što mi potrošimo više novaca za obnovu jedne tribine najružnijeg stadiona u Europi, nego Slovenci za izgradnju dva stadiona. Ne znači da su Slovenci napredni, već su samo malo manje zaostali ....

  • salaluna5 25.03.2021.

    koliko košta a naš

  • salaluna5 25.03.2021.

    mi čemo imat takav za sto godina , možda

Komentiraj...
Vidi sve komentare