To je to što me zanima!

Uspavanka u Zadru: 'Čuo sam da smo zabili regularan gol...'

Dinamo je imao apsolutnu dominaciju na terenu, ali pravih prilika bilo je malo, posebno u prvom poluvremenu, u kojem tek treba izdvojiti pokušaj Fernandesa
Vidi originalni članak

U Zadru nam je uvijek bilo teško, rekao je trener Dinama Branko Ivanković uoči gostovanja na zadarskim Stanovima u 11. kolu Prve HNL. Zadar se još jednom pokazao kao neugodan protivnik za 'modre'. Iako su Ivankovićevi igrači bili bolji većim dijelom utakmice, na kraju je završilo bez pobjednika i golova, 0-0.

Dinamo je imao apsolutnu dominaciju na terenu, ali pravih prilika bilo je malo, posebno u prvom poluvremenu, u kojem tek treba izdvojiti pokušaj Fernandesa iz 35. minute. Čileanac je nakon kombinacije sa Soudanijem izašao sam pred golmana Zadra, ali njegov udarac bio je neprecizan.

U nastavku isti scenarij, Dinamo je dominirao, Zadar se uspješno branio. U 59. minuti Soudani se našao u odličnoj prilici, ali s nekoliko metara nije uspio ubaciti loptu u mrežu. Samo tri minute kasnije Alžirac je zabio i gol, ali on je poništen zbog zaleđa. 

U 81. minuti zaprijetio je i Zadar. Tadić se oslobodio, pucao, ali mu je udarac obranio golman 'modrih' Zelenika.     

Do kraja utakmice igralo se pred golom Zadrana, ali igrači Dinama danas jednostavno nisu mogli zabiti.

- Što reći? Došli smo po sva tri boda što smo i pokazali od prve do zadnje minute jer smo cijelu utakmicu dominirali i tražili pobjedu. Stvorili smo puno prilika, tri puta izašli sami pred golmana i čak zabili gol koji je, koliko čujem, regularan, ali nije bilo dosta. Moramo biti bolji, agresivniji i više igrati kolektivno jer je bilo nekih situacija u kojima smo mogli bolje reagirati, ali to je na nama za popraviti - rekao je trener Dinama Branko Ivanković te se okrenuo utakmici protiv Ludogoreca.

- Naravno da bi puno bolje bilo da smo dobili danas, ali siguran sam da nam entuzijazam i želja neće nedostajati; unatoč ovom rezultatu. Analizirat ćemo što je odnosno nije bilo dobro u Zadru i idemo dalje. Sigurno da se u Bugarsku ne idemo predati nego želimo pozitivan rezultat te sam siguran kako smo to i u stanju napraviti.

Dinamo je tako uoči gostovanja u Bugarskoj protiv Ludogoreca osvojio samo bod, ali i on mu je bio dovoljan da zasjedne na vrh Prve HNL s 24 boda. 'Modri' imaju bod više od Rijeke, Hajduka i Lokomotive. Zadar je na sedmom mjestu s 11 bodova.

Idu po revanš: U Zadru padali i Ćiro, Cico Kranjčar, Jurčević...

Idi na 24sata

Komentari 281

  • rudisismis 30.09.2013.

    ja te ne kužim MAMINJONAJVEĆI ja jesam navijač Dinama (na žalost) i volim ga naravno i u porazu ali ako ne igra kak treba onda to valjda mogu i reči a ne igra dobro več godinama,ne želim zatvarati oči na katastofalnu politiku kluba(dovođenje "klasnih" igrača i prodaju najboljih u svrhu zarade jednom čovjeku i niškoristi treneri) vjerujem da će jednog dana moj Dinamo opet biti pravi,da će svi igrači ginuti za plavu boju (sjeti se golmana Kocha ) ali do tog vremena neidem na tekme i uvjek ću reći da ne valja i ne valja a Ivanković je glumac kakvog nema na planeti...........

  • tuti fruti 11 30.09.2013.

    Mamić bi i mene mogo uzet za trenera ,evo za 20 000 kn mjesećno,više bi mu se isplatilo.Rezultati bi bili isti.

  • rudisismis 30.09.2013.

    to je u biti katastrofa,ne želim potcijeniti niti jednu ekipu ali ako Dinamo ne može pobijediti Zadar ako niš drugo ono sa jedan nula,kao netreba mu više,da se preveč ne umori,onda taj Dinamo ne valja niš,niti igrači a pogotovo trener,mada se slažem da je prvenstvo tak interesantnije ali ja se sad kladim da Dinamo nebu prvak osim ako mu suci ne "pomognu" i onda se onaj genijalac od Mamiča čudi kaj nema navijača na stadionu,pa koga da gledaju..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare