Obavijesti

Sport

Komentari 281

Uspavanka u Zadru: 'Čuo sam da smo zabili regularan gol...'

Uspavanka u Zadru: 'Čuo sam da smo zabili regularan gol...'
5

Dinamo je imao apsolutnu dominaciju na terenu, ali pravih prilika bilo je malo, posebno u prvom poluvremenu, u kojem tek treba izdvojiti pokušaj Fernandesa

VIDEO

U Zadru nam je uvijek bilo teško, rekao je trener Dinama Branko Ivanković uoči gostovanja na zadarskim Stanovima u 11. kolu Prve HNL. Zadar se još jednom pokazao kao neugodan protivnik za 'modre'. Iako su Ivankovićevi igrači bili bolji većim dijelom utakmice, na kraju je završilo bez pobjednika i golova, 0-0.

Dinamo je imao apsolutnu dominaciju na terenu, ali pravih prilika bilo je malo, posebno u prvom poluvremenu, u kojem tek treba izdvojiti pokušaj Fernandesa iz 35. minute. Čileanac je nakon kombinacije sa Soudanijem izašao sam pred golmana Zadra, ali njegov udarac bio je neprecizan.

U nastavku isti scenarij, Dinamo je dominirao, Zadar se uspješno branio. U 59. minuti Soudani se našao u odličnoj prilici, ali s nekoliko metara nije uspio ubaciti loptu u mrežu. Samo tri minute kasnije Alžirac je zabio i gol, ali on je poništen zbog zaleđa. 

U 81. minuti zaprijetio je i Zadar. Tadić se oslobodio, pucao, ali mu je udarac obranio golman 'modrih' Zelenika.     

Do kraja utakmice igralo se pred golom Zadrana, ali igrači Dinama danas jednostavno nisu mogli zabiti.

- Što reći? Došli smo po sva tri boda što smo i pokazali od prve do zadnje minute jer smo cijelu utakmicu dominirali i tražili pobjedu. Stvorili smo puno prilika, tri puta izašli sami pred golmana i čak zabili gol koji je, koliko čujem, regularan, ali nije bilo dosta. Moramo biti bolji, agresivniji i više igrati kolektivno jer je bilo nekih situacija u kojima smo mogli bolje reagirati, ali to je na nama za popraviti - rekao je trener Dinama Branko Ivanković te se okrenuo utakmici protiv Ludogoreca.

- Naravno da bi puno bolje bilo da smo dobili danas, ali siguran sam da nam entuzijazam i želja neće nedostajati; unatoč ovom rezultatu. Analizirat ćemo što je odnosno nije bilo dobro u Zadru i idemo dalje. Sigurno da se u Bugarsku ne idemo predati nego želimo pozitivan rezultat te sam siguran kako smo to i u stanju napraviti.

Dinamo je tako uoči gostovanja u Bugarskoj protiv Ludogoreca osvojio samo bod, ali i on mu je bio dovoljan da zasjedne na vrh Prve HNL s 24 boda. 'Modri' imaju bod više od Rijeke, Hajduka i Lokomotive. Zadar je na sedmom mjestu s 11 bodova.

Idu po revanš: U Zadru padali i Ćiro, Cico Kranjčar, Jurčević...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 281
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz