To je to što me zanima!

Uspješno cjenkanje: 'Redsi' za Kovačića Interu nude 21 mil. €

'Nerazzurri' će ovu ponudu ozbiljno razmotriti, a trener milanskog sastava, Roberto Mancini, već pregovara s nekoliko igrača koji bi trebali zamijeniti Kovačića u Interu
Vidi originalni članak

Liverpool je očito izrazito jako 'zagrizao' za Matea Kovačića, a Inter očito još bolje barata štapom za pecanje. Nakon što su im odbili ponudu od deset, pa i od 18 milijuna eura, s Anfielda je na adresu vodstva milanskog kluba poslana ponuda od čak 21 milijun eura. 

Talijanski mediji ističu kako će 'nerazzurri' ovu ponudu ozbiljno razmotriti te kako trener Intera Roberto Mancini već pregovara s nekoliko igrača koji bi trebali zamijeniti Kovu u Interu. Podsjetimo, Kovačić je na Giuseppe Meazzu stigao za oko 11 milijuna eura iz Dinama, a ukupno je u 97 utakmica zabio osam golova i sakupio 10 asistencija. 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • sena2 05.06.2015.

    Činjenica je da su Barcelonasi najveći simulanti..Ko prati nogomet priznace da je to istina

  • sena2 05.06.2015.

    Prijatelju teško se i zezat sa svetinjom Barcelonom i njenim pulenima jer ima toliko instant navijača pa te odmah saspu sa brdom kritika..Uostalom isti su kao i njihov ljubimac Messi- iskaču iz svake paštete..A čovjek se samo šalio..Ili možda nije?

  • sena2 05.06.2015.

    Vidjeces ti da iduće sezone ne osvajaju Primeru ...Sjeti se ovog teksta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare