To je to što me zanima!

Ustali na lijevu nogu: Srbi svih šest golova dali lijevom nogom

Srbija je u 2. kolu kvalifikacija za SP 2014. godine slavila protiv Walesa 6-1. Svih šest golova zabili su lijevom nogom. Gareth Bale je za Wales zabio također lijevom
Vidi originalni članak

Kakav si s udarcima iz daljine? Šefe, desna mi je dobra, lijeva mi uglavnom služi za ulazak u tramvaj, pošalica je to koja se definitivno ne odnosi na srpsku nogometnu reprezentaciju koja je pobijedila Wales 6-1 u 2. kolu kvalifikacija za SP.

Svih šest golova Srbije palo je nakon udaraca lijevom nogom. Gareth Bale bio je jedini strijelac za Wales. I on je zabio lijevom. Bila je to prava "plejada" ljevaka i golijada s nekoliko fenomenalnih "uradaka".

Ističu se gol Kolarova iz slobodnjaka za 1-0, Baleova "bomba", također iz slobodnjaka za smanjenje vodstva 2-1 te gol Sulejmanija za 6-1 sjajnim udarcem iz daljine.

Još jedna zanimljivost su strijelci. Za Srbiju je protiv, mora se to reći, vrlo lošeg Walesa, zabilo šest različitih strijelaca. Kolarov, Tošić, Đuričić, Tadić, Ivanović i Sulejmani...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dragan666 12.09.2012.

    ne vidim sto je cudno u tome da 6 golova zabiju ljevom nogom 5 ljevaka(duricic,tosic,sulejmani,kolarov,tadic) i 1 desnjak(ivanovic) bravo 24sata!

  • bizzy_dany 12.09.2012.

    Od uvek sam se zalio da srpski fudbaleri imaju po dve leve noge. Od sinoc cutim i uzivam :)

  • MarkoStosic 12.09.2012.

    SRBIJA-VELS 6:1 TAKOJE BRE IDEMO SRBIJA SRBIJA SRBIJA

Komentiraj...
Vidi sve komentare