To je to što me zanima!

Ustanite i naklonite se: Ovakva golčina ne zabija se ni na igrici

Igrali su Grasshopper i St. Gallen, gosti su dobili 2-1 i prošli u polufinale Kupa, ali ono što smo vidjeli u petoj minuti, ozbiljan je kandidat za nagradu Puskas. Štoviše, morat će se netko dobro potruditi da nadmaši Görtlerov trenutak karijere.
Vidi originalni članak

Švicarska nije liga čije ćete utakmice čekati s nestrpljenjem, gristi nokte do novog vikenda i gledati sažetke iz prošlog. Ali, nakon onoga što je napravio Lukas Görtler, možda se i to promijeni...

Doduše, ovo nije bila liga, već kup, no nije ni bitno. Igrali su Grasshopper i St. Gallen, gosti su dobili 2-1 i prošli u polufinale, ali ono što smo vidjeli u petoj minuti, ozbiljan je kandidat za nagradu Puskas. Štoviše, morat će se netko dobro potruditi da nadmaši Görtlerov trenutak karijere.

Guillemenot mu je nabacio loptu na volej, na nekih 17 metara, on ispalio iz prve i "ubio pauka". Kakva volejčina, kakav gol. Za naklon, ništa više.

Video gola pogledajte OVDJE.

St. Gallen će u polufinalu igrati protiv Servettea, dok drugi par čine Aarau i Luzern. Dakle, dobra se prilika otvara St. Gallenu da ponovi 1969. kada je prvi i zadnji put osvojio kup. Još kad bi Görtler nešto slično ponovio...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MateBan 15.04.2021.

    Daleko je to od paućine

  • Čeljo Brtika 15.04.2021.

    U igrici su se nekad zabijali golovi iz centra.

  • 15.04.2021.

    Smijesni ste sa tim strelicama kako vas nije sramota samo majko mila😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare