To je to što me zanima!

Ustanite purgeri: Draženov dom slavio naslov cibosa...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cibona je u Draženovu domu razbila Zadar 95-73 i postala prva momčad koja je nadoknadila 2-0 zaostatak u velikom finalu prvenstva Hrvatske...
Vidi originalni članak

Cibonina snaga osjećala se u zraku, oni su uvjerljivo najbolja momčad u Hrvatskoj, priznao je trener Zadra Danijel Jusup.
Zaista, ni u jednom trenutku nije izgledalo da će “vukovi” prokockati priliku za osvojiti 16. naslov prvaka Hrvatske. Prepun Draženov dom nosio ih je od početka do kraja. Valjda prvi put u povijesti Zagrepčani su nadglasali Tornado. Pjevali su, radili valove, skandirali igračima, a legendarna teta Elza, neslužbena maskota Cibone, sa svojom je zastavicom otrčala počasni krug oko parketa.
- Atmosfera je bila bolja nego kad je dolazila Barcelona - rekao je Bojan Bogdanović, s 21 poenom najbolji strijelac utakmice.
Pokazalo se da Cibona ima publiku, samo je užasno razmažena i dolazi samo na najvažnije utakmice. A ova jučerašnja “vukovima” je spasila sezonu, u kojoj su izgubili dva finala.
- Ipak smo sezonu začinili trofejem. Samo, to će se zaboraviti za par dana i opet će se otvoriti pitanje opstanka kluba - podsjetio je Marko Tomas, koji će, poput većine suigrača, zbog besparice u klubu najvjerojatnije otići.
- Volio bih ostati ako Cibona bude mogla imati normalnu momčad, ali to, nažalost, ne izgleda izvjesno - rekao je Velimir Perasović.



TREBA VIŠE OD DOBRE VOLJE
Dobra volja postoji, ali to je sve. Samo jedanput u sto godina igrači rade i ne žale se, iako ne primaju plaće, rekao je Velimir Perasović.
- Ako se nešto ne promijeni, Cibona neće moći ni početi iduću sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • wingman 11.06.2010.

    treba privatizirati i cibonu i zadar pa da bar u nečemu imamo dva jaka kluba u europi.

  • onaj 11.06.2010.

    Žao mi je ko\' konju što nisam mogao na tekmu! Pa dajte stavite te utakmice u 20h. Pa kakav je ovo termin odlučujuće utakmice u 18h???? Po meni loš termin, nastranu što meni nije odgovarao, no nekak mi se čini normalnim da i ljubitelji košarke pred TV-om pogledaju ovu utakmicu poslije dnevnika a ne u 18h!!!

  • slavonac 91 11.06.2010.

    ajde ulagači pomozite onima kojima je to potrebno,ovako igrat sa srcem se neviđa više,gordon koji može igrat di hoće ovakve partije pruža a ni najmanje nemora jer je tu da prima plaću a nema je,tomas,bogdanović..peras kapa do poda..sve se može i bez para al ne zadugo..OSTANITE U CIBONI..

Komentiraj...
Vidi sve komentare