To je to što me zanima!

Utah i San Antonio stigli do izjednačenja u seriji

LA Lakersi i New Orleans su poveli 2-0, ali Spursi i Jazzeri su uspjeli iskoristiti prednost domaćeg terena i nakon četiri utakmice opet su na "nuli"
Vidi originalni članak

Nemam ispriku. Kirilenko je napravio odličan posao u obrani na meni, a cijela njihova momčad odigrala je sjajno kada je to bilo potrebno, rekao je Kobe Bryant nakon poraza njegovih Lakersa u Salt Lake Cityju 123-115 nakon produžetka. Iako je najmanje kriv za ovaj poraz, Kobe je vođa momčadi iz LA-a i misli da je trebao dati više od 33 koša, deset asistencija i osam skokova. Iz igre je pucao 13-33, pogodio je jednu od deset trica i "popio" pet blokada od Kirilenka.
- Nikada nisamo sumnjali u sebe, znali smo da možemo - komentar je Kirilenka, jednog od ključnih igrača u pobjedi Jazza. Tijekom cijele utakmice je odlično čuvao Bryanta, ali najveći posao napravio je u produžetku. Dvaput je blokirao Kobeja, pa 35 sekundi prije kraja pogodio odlučujuću tricu.
Ukupno je Kirilenko zabio 15 koševa, a prvi strijelac Utaha bio je sjajni playmaker Deron Williams, koji je uz 29 koševa podijelio i 14 asistencija. Kobe je pomagače imao u Lamaru Odomu, koji je 26 koševa zabio za čak 51 minutu na parketu, dok je Pau Gasol ubacio 23 za 47 minuta.
U Texasu je gostovao New Orleans. Iskusni Spursi nisu posustali nakon dva uvodna poraza i sada su ponovno u igri. S 22 koša, 15 skokova i četiri blokade, San Antonio je do pobjede vodio Tim Duncan. Bila je ovo njegova najbolja partija u seriji.
- Samo obavljam svoj posao i to je to. U play-offu nekada treba i malo više pomoći jer svaki poraz znači da si sve bliže godišnjem odmoru - rekao je Duncan nakon slavlja Spursa 100-80.
- Od prve do četvrte utakmice moji su igrači sve lošiji, njihovi sve bolji. U ovom trenutku nas "isprašuju", pa nije to valjda tako jednostavno, zapitao se trener Hornetsa Byron Scott.
Chris Paul je zabio 23 koša, uz za njega slabih 5 asista, no nije imao pratnju. S druge strane, Duncanu su pomagali Parker (21 koš i 8 asista), te Ginobili i Udoka sa po 15 koševa.

UTAH - LA LAKERS 123-115 - produžetak
SAN ANTONIO - NEW ORLEANS 100-80

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare