Obavijesti

Sport

Komentari 0

Utah i San Antonio stigli do izjednačenja u seriji

Utah i San Antonio stigli do izjednačenja u seriji
1

LA Lakersi i New Orleans su poveli 2-0, ali Spursi i Jazzeri su uspjeli iskoristiti prednost domaćeg terena i nakon četiri utakmice opet su na "nuli"

VIDEO

Nemam ispriku. Kirilenko je napravio odličan posao u obrani na meni, a cijela njihova momčad odigrala je sjajno kada je to bilo potrebno, rekao je Kobe Bryant nakon poraza njegovih Lakersa u Salt Lake Cityju 123-115 nakon produžetka. Iako je najmanje kriv za ovaj poraz, Kobe je vođa momčadi iz LA-a i misli da je trebao dati više od 33 koša, deset asistencija i osam skokova. Iz igre je pucao 13-33, pogodio je jednu od deset trica i "popio" pet blokada od Kirilenka.
- Nikada nisamo sumnjali u sebe, znali smo da možemo - komentar je Kirilenka, jednog od ključnih igrača u pobjedi Jazza. Tijekom cijele utakmice je odlično čuvao Bryanta, ali najveći posao napravio je u produžetku. Dvaput je blokirao Kobeja, pa 35 sekundi prije kraja pogodio odlučujuću tricu.
Ukupno je Kirilenko zabio 15 koševa, a prvi strijelac Utaha bio je sjajni playmaker Deron Williams, koji je uz 29 koševa podijelio i 14 asistencija. Kobe je pomagače imao u Lamaru Odomu, koji je 26 koševa zabio za čak 51 minutu na parketu, dok je Pau Gasol ubacio 23 za 47 minuta.
U Texasu je gostovao New Orleans. Iskusni Spursi nisu posustali nakon dva uvodna poraza i sada su ponovno u igri. S 22 koša, 15 skokova i četiri blokade, San Antonio je do pobjede vodio Tim Duncan. Bila je ovo njegova najbolja partija u seriji.
- Samo obavljam svoj posao i to je to. U play-offu nekada treba i malo više pomoći jer svaki poraz znači da si sve bliže godišnjem odmoru - rekao je Duncan nakon slavlja Spursa 100-80.
- Od prve do četvrte utakmice moji su igrači sve lošiji, njihovi sve bolji. U ovom trenutku nas "isprašuju", pa nije to valjda tako jednostavno, zapitao se trener Hornetsa Byron Scott.
Chris Paul je zabio 23 koša, uz za njega slabih 5 asista, no nije imao pratnju. S druge strane, Duncanu su pomagali Parker (21 koš i 8 asista), te Ginobili i Udoka sa po 15 koševa.

UTAH - LA LAKERS 123-115 - produžetak
SAN ANTONIO - NEW ORLEANS 100-80

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše