To je to što me zanima!

'Utakmica je bila neizvjesna, a Borna Sosa pokazao kvalitetu'

Zagreb je odigrao jako dobro, djelovao više kao momčad nego mi, a pozitivno je što mlađi igrači jako dobro reagiraju i pokazuju zrelost, kazao je trener Dinama Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je protiv Zagreba došao do nove prvenstvene pobjede, a njome je zadovoljan i trener Zoran Mamić.

- Vidjeli smo neizvjesnu utakmicu koja je zbog pojedinačne kvalitete otišla na našu stranu. Zagreb je odigrao jako dobro, djelovao više kao momčad nego mi, a pozitivno je što mlađi igrači jako dobro reagiraju i pokazuju zrelost. Moramo kao momčad igrati bolje što nije tako jednostavno jer nam nedostaje veliki broj igrača; puno miksamo i "kemijamo" pa nije lako postići kompaktnost, no moramo biti bolji nego što smo bili danas - rekao je trener Dinama.

Pohvalio je i debi 17-godišnjeg Borne Sose koji je odigrao jako dobru utakmicu.

- Jako sam zadovoljan jer je pokazao kvalitetu i zrelost i jako sam sretan zbog njega. Nažalost, već u ponedjeljak putuje s U-17 reprezentacijom tako da čak niti njega nemamo za sljedeće utakmice.

Spomenuo je i da Antu Ćorića nije htio zadržati u igri jer je dobio neugodan udarac i nije bilo potrebe za riskiranjem pa ga je povukao s terena.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • đuro2 08.03.2015.

    možda se iz Hajduka naljute na nešto pa ne izađu na derbi...

  • bbbdado 08.03.2015.

    Mali Sosa je bio jako dobar

  • - DAVOR - 08.03.2015.

    Potez desetljeća bi bio povratak Nike Kranjčara a mislim da bi on htio igrat LP il EL prije kraja karijere a ne se potucat po pre lošim klubovima. Sad je još u godinama da može 2-3 sezone vrhunski odšpanat a vratio bi publiku ziher.

Komentiraj...
Vidi sve komentare