To je to što me zanima!

Utakmica kola i Prva liga od 19 sati u ponedjeljak na 24sata TV

Sve će utakmice šestog kola u emisiji Prva liga, uz voditelja Sušeca, u ponedjeljak u 20.30 sati komentirati eminentni gosti, a sporne situacije analizirat će Šupraha
Vidi originalni članak

Nakon kratke reprezentativne stanke naši klubovi vraćaju se obvezama u HNL-u. Šesto kolo  Prve HNL donosi nam, između ostaloga, utakmicu lidera prvenstva i aktualnog prvaka - Lokomotive i Dinama. Hajduk na Poljudu dočekuje pretposljednji Slaven Belupo, a Rijeka će na Kantridi ugostiti RNK Split, koji slovi za najneugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva. 

Zadar će na Stanovima dočekati posljednju momčad, Hrvatski dragovoljac, a Istra dolazi u osječki Gradski vrt s nadom da će osvojiti bodove protiv najlošije obrane lige. 

Snimku jedne od tih utakmica moći ćete gledati na 24sata TV, u ponedjeljak 19. kolovoza u 19 sati. Nakon šest odigranih kola mlada momčad Lokomotive vodi na tablici ispred Rijeke i Dinama. Hajduk je četvrti s dva boda zaostatka za liderom Lokomotivom.   

Sve će utakmice u emisiji Prva liga, uz našeg voditelja Sašu Sušeca, u ponedjeljak u 20.30 sati komentirati eminentni nogometni i medijski gosti, a sporne situacije, kao i svakog tjedna, analizirat će sudački ekspret Alojzije Šupraha. 

Čekamo vas na 24sata TV u ponedjeljak u 19 sati kada repriziramo najbolju utakmicu 6. kola, te nakon nje u 20.30 sati kada kreće emisija Prva liga. Reprizu emisije Prva liga pogledajte u utorak u 19 sati, a u srijedu u 19 sati sažetke svih utakmica Prve HNL.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Buster Cro 20.08.2013.

    sama emisija ok ali kakav je... snimka da bih gledao hrv. ligu moram doplaćivati 60 kn dodatni sportski paket odnosno ukupno plaćam 120 kn max-tv mj. i to prenosi arena sport zavisi o kanalu njihovom, zar ne može sve biti na jednom kanalu i super a ovako moram LP utorkom na areni 1, srijedom HRT, EL četvrtak HRT, petak hnl arena 1, subota i nedjelja hnl arena 3, pon arena 1, a za druge tekme moram zaposliti tajnicu da prati tv raspored,, ma ludnica hebo vas onaj tko vam to dozvoli..

  • BernitoCroato 18.08.2013.

    Odlično.

  • antonio1_1 16.08.2013.

    Utakmica treba ici uzivo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare