To je to što me zanima!

Utakmicu s Belgijom sudit će "nesretni" nam Howard Webb

Webb 'kockastima' nije donosio sreću, sudio im je dvaput i još nemaju pobjedu. U Grčkoj su prije dvije godine izgubili, a na Euru prošlog ljeta remizirali su s Italijom
Vidi originalni članak

Nakon Lige prvaka i Europske lige, klubovi će uzeti pauzu jer slijede utakmice reprezentacija, završnica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska nogometna reprezentacija za tjedan dana, idući petak, igra protiv Belgije, a zatim u utorak u Škotskoj. Fifa je objavila ime suca za dvoboj na Maksimiru, pravdu će dijeliti najbolji engleski sudac - bivši policajac Howard Webb (42).

Webb 'kockastima' nije donosio sreću, sudio je Hrvatskoj dvaput i još nemaju pobjedu. U Grčkoj su prije dvije godine izgubili 2-0, a na Euru prošlog ljeta su remizirali s Italijom. Možda će treća biti sreća.

Inače, Webb je nedavno bio u Zagrebu, sudio je Dinamu protiv Austrije Beča i (pre)strogo dao crveni karton Anti Rukavini.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Atletico Madrid 04.10.2013.

    Ma da nam i Hrvat sudi mi se ne možemo nosit s Belgijom, sve dok nam je na čelu broda koji tone, kapetan Štimac koji s mapom od Kambodže traži put u Brazil...

  • diba_1 04.10.2013.

    koga briga tko će biti sudija, dajte svoj maksimum ,odigrajteutakmicu kako treba pa vam niti jedan sudija nije u stanju uzeti pobjedu, ili se več počinjete kriti iza suca za propust koji očekujete.

  • MarinErak 04.10.2013.

    Ovo će biti treća sreća

Komentiraj...
Vidi sve komentare