To je to što me zanima!

Ultimatum: Osvojite bodove ili letite van, dosta je loših igara...

Medveščakov predsjednik Gojanović želi bar četiri pobjede u sljedećih pet ogleda. "Medvjedi" su u posljednjih nekoliko utakmica u krizi, imaju problem s realizacijom
Vidi originalni članak

Razumijem predsjednika. Želi da igrači pokažu kvalitetu na ledu. Nitko ne želi skupe igrače u momčadi koji ne igraju dobro. Pritisak je na meni i igračima, moramo početi zabijati i pobjeđivati, rekao je nakon Jesenica Medveščakov trener Marty Raymond.

“Medvjedi” su u posljednjih nekoliko utakmica upali u krizu. Osvojili su samo četiri boda u zadnjih osam utakmica i imaju velikih problema s realizacijom. Predsjednik Gojanović igračima i treneru postavio je ultimatum - moraju osvojiti osam bodova u sljedećih pet utakmica, od kojih četiri igraju u Zagrebu.

- Doma izgledamo kao brazilski nogometaši. Trudimo se biti što atraktivniji pred golom, ali ne možemo zabiti - rekao je Raymond i priznao da momčad mora biti koncentriranija pred domaćim navijačima:

- Dečki mi se čine impresionirani atmosferom u Zagrebu. Koncentrirani su samo prvu trećinu, a onda im navijači odvrate pažnju.

Ovo je prvi put da je uprava Medveščaka postavila ultimatum igračima i struci.

- U Švicarskoj to nije ništa neobično. Nama su uzeli 16 posto godišnje plaće zbog loših rezultata. Da nam to učine ovdje, ne bi nam ništa ostalo - našalio se Dario Kostović.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pipa gunja 27.10.2011.

    Ajmo napraviti repku za basseball ajmo napraviti ekipu za pikado...alaj se volimo trpat svugdje...nije hokej za nas samo ih mediji toliko napuhavaju da mi se gadi vise ih gledat...ja koji se i ne razumijem toliko u hokej pa vidim da tu nesto ne valja a komentatori vele trebamo im cestitati na borbi bili smo bolji suci pokrali kakvo zavaravanje ljudi...budite realni ali ova liga je najslabija u svijetu hokeja,pozz

  • Prva Proleterska_1 27.10.2011.

    Jel to onaj Gojanović , što klizati nije znao!

  • najjaći smo 27.10.2011.

    Nažalost moram se složit sa predsjednikom,toliko eksponirani u medijima,a igraju ko babe..ako neš igrat,aj ti lijepo van..izgubili od zadnjeg kući,ima čovjek pravo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare