To je to što me zanima!

'Utrčao sam na teren na Prateru za 100 gajbi piva!'

Domagoj Gurdon (29) iz Kaštel Štafilića, navijač koji je utrčao u teren protiv Austrije, progovorio je samo za 24sata o razlozima ulaska na travnjak
Vidi originalni članak

U subotu navečer bio sam doma. Prijatelji su mi poslali SMS da je u Beču ludnica i odlučio sam krenuti. Unajmio sam Opel Corsu i “put pod noge”. U Sloveniji sam zbog prebrze vožnje platio 200 eura, a nakon šest sati stigao sam u Beč. Čim sam došao pred hotel gdje su bili smješteni moji prijatelji, počeo sam pjevati i probudio sam svih 13 katova, rekao je Domagoj. Ulaznicu je platio 100 eura i obećao da će utrčati u teren.
- Vidio sam prazan prostor i krenuo. Dotrčao sam do Nike Kranjčara i rekao mu: 'Niko, Split te voli.’ Potom sam ga htio poljubiti, ali su mi prišli redari i odveli me podno tribine. Tamo me dočekala policija i rekla neka pričekam 15 minuta da srede neke papire pa ću onda kod suca za prekršaje, koji se nalazi na stadionu. Platio sam veliku kaznu, zaista veliku, ali ne bih govorio o točnom iznosu - rekao je Domagoj. Njegovi prijatelji Jozo i Zeko nisu vjerovali da će stvarno utrčati u teren. Ponudili su okladu.
- Rekli su da mi plaćaju sto gajbi piva ako utrčim. Pozdravio bih Ladića i suca Marića, pokraj kojih sam sjedio.

"MAMA, OPROSTI MI, TAMARA, NE LJUTI SE"
Moju majku Mariju kolege su “krivo” gledale na poslu, a djevojka Tamara se naljutila na mene. Ispričavam im se, kaže Domagoj.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ivan82 16.06.2008.

    čisti primjer hrvatske budale a ipak je on \"navijač\"

  • JOSO1 15.06.2008.

    Predobar si za tebe je 100 gajbi malo!!! da si super reklamu karlovačkom

  • balun 12.06.2008.

    Dobio je 100 gajbi a platio dvjesto, ali gušt je gušt a gušt nema cijenu. :) Ovo je bio kulturni performans , Austrijanac bi protrčao samo u čarapama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare