To je to što me zanima!

Utučeni Sedloski nakon poraza: Na momente smo bili i bolji od Dinama. Ma baš mi je krivo...

Ma krivo mi je, rekao sam igračima da budu pažljivi početkom drugog dijela, a baš smo tada primili gol. Žao mi je, ali ne krivim nikoga od igrača, rekao je Goce Sedloski
Vidi originalni članak

Kada je Dinamo u drugom pretkolu Lige prvaka izvukao makedonskog prvaka Škupi, u Maksimiru su zadovoljno trljali rukama. E da su samo znali kakav nogometni rat ih čeka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Modri' su nakon mučnih 180 minuta na jedvite jade uspjeli proći u treće pretkolo Lige prvaka. Nakon 2-2 u Maksimiru, hrvatski prvak slavio je 1-0 u Skoplju. Opet je to bilo mučenje, makedonski prvak stvorio je velike probleme Dinamu, a zlata vrijedan gol zabio je kapetan Arijan Ademi.

Više od 12.000 navijača okupiralo je stadion Toše Proeski, no Škupi je ostao kratak za jedan gol od najvećeg uspjeha u povijesti kluba. 

- Što da kažem? U dvije utakmice smo na momente bili i bolji od Dinama, i tamo i tu smo bili dobri. Rekao sam igračima na poluvremenu da pazimo prvih pet minuta, ali to je nogomet. Ponosan sam na dečke, dali su maksimum, igrali smo protiv kvalitetne momčadi. Dinamo ima ogroman roster igrača, evo nama se ozlijedio Danfa i odmah smo u problemima - rekao je nakon poraza trener Škupija i bivši nogometaš Dinama, legendarni Goce Sedloski.

Makedonci su ostavili sjajan dojam u dvije utakmice. Disciplinirani i čvrsti u obrani, a brzi, munjeviti i opasni u kontrama. Pokazali su kako treba igrat ijedna momčad, ali ipak individualna kvaliteta Dinama je presudila.   

- Predstavili smo se u dobrom izdanju, rekao sam igračima "glavu gore", spremni smo za sljedeće utakmice koje su pred nama. Dobro smo parirali Dinamu, stvarno dali sve od sebe, bilo je teško, ali nismo uspjeli. Bilo je perioda kada je Dinamo bio dosta bolji, mi igramo otvoren nogomet, a velike šanse u ovakvim utakmicama ne smijemo promašivati. I onda je uslijedila kazna - rekao je Sedloski pa nastavio:

- Igrači su ispunili moje zahtjeve, ali svi griješimo. Krivo mi je, bio sam u Dinamu, znam kako mogu biti brzi, znam što može koji igrač. Sad nam treba rekuperacija, glava gore i idemo dalje motivirano u ono što slijedi. Evo, Shamrock je pobijedio Ludogorec, i oni su dobra momčad, ali ako nastavimo u ovakvom ritmu može biti dobro.

Škupi seli u Europsku ligu, a tamo će u 3. pretkolu igrati protiv Shamrocka. I dalje su u igri za jesen u Europi, ali žal postoji jer smatraju da su imali šanse protiv Dinama. 

- Dinamo nas je dobio na iskustvo. I individualnu kvalitetu. Drugačije je bi se sve odvilo da je Cephas ono zabio, ali Dinamo je iskusna momčad, godinama igraju u grupnim fazama europskih natjecanja, Dinamo ne prašta ovakve greške. Ma krivo mi je, rekao sam igračima da budu pažljivi početkom drugog dijela, a baš smo tada primili gol. Žao mi je, ali ne krivim nikoga od igrača.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • donjuan 27.07.2022.

    Cacic je odlican trener. Otkad je dosao, nije niti jednu utakmicu izgubio. Sve, bas sve je odradio kak spada. Nasi novinari i drugi "eksperti", koji ovdje trkeljaju, naginju odvratnom podcjenjivanju protivnika.... niti sportski, niti ljudski su time u pravu. Video sam barem dva-tri igraca Shkupia koji bi bez problema nasli mjesta u dinamovoj momcadi. Ohladite malo hejteri!!

  • bosanac1990 27.07.2022.

    dinamo odradio trening utakmicu.pa znalo se odma da dinamo njima nece zabit 10kom u 2 tekme.lijepo su ispostovali gospodina G.Sedloskog i svi zadovoljni

  • Hakan Šukur 27.07.2022.

    bravo Goce....očitao si lekciju matorom Čaći...dođi u dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare