To je to što me zanima!

'Uvjeren sam da Martinez vidi Jelavića kao prvog napadača'

Jelavić će prvi priznati da je prošla sezona bila za zaborav. No to ga nije pokolebalo, već se primio ozbiljnog posla, te sada pun samopouzdanja ulazi u novu sezonu
Vidi originalni članak

Nikica Jelavić bio je jedan od najboljih igrača Evertona na pripremama za novu sezonu, ali još uvijek nije sigurno kakav će status imati kod novog trenera Roberta Martineza. Zabio je hrvatski napadač četiri gola (dva Blackburnu, jedan Realu i Betisu), ali konkurencija u napadu Evertona je jaka, još su tu Victor Anichebe i Arouna Kone, pa se još nagađa tko će biti jedini izbor Martineza.

- Uvjeren sam da Martinez vidi Jelavića kao prvu napadačku opciju u ovome trenutku - uvjerena je klupska legenda Graeme Sharp.

Everton prvenstvo otvara u subotu na gostovanju kod Norwicha, a Jelavić prije toga mora odraditi i gostovanje s Hrvatskom kod Lihtenštajna.

- Jelavić će prvi priznati da je prošla sezona bila za zaborav. No to ga nije pokolebalo, već se primio ozbiljnog posla, te sada pun samopouzdanja ulazi u novu sezonu. Sigurno je zapeo za oko novom treneru Martinezu, koji preferira igrati s jednim napadačem. Jelavić je ovog tjedna na okupljanju reprezentacije i nadam se da će se vratiti zdrav - zaključio je Sharp.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kike_10 13.08.2013.

    stvarno neznam, ali jelavić nije tip igrača koji će sam sebi napravit šansu za gol, a po meni to nije pravi napadač možda griješim... imam feel da će igrat prva dva kola i onda klupa... je naš, al treba bit objektivan nije to to...

  • kmarus 13.08.2013.

    Samo neka zabija , da bude najbolji kad nama zatreba ...u Brazilu ....

  • Velez-Mostar 13.08.2013.

    Mozda nije necij tip napadaca al za moje oko jedan od boljih napadaca na otoku... Jedna losa sezona nista nemora da znaci .

Komentiraj...
Vidi sve komentare